![]() |
Cevap: Maç Tekrar Edilmeli
bi şekil uydururlar başkanımızın paradan başka bişey umrunda değil galiba.gerektiği kadar üzerine gitmiyo böyle şeylerin anlam veremiyoruz.
|
[b]bunlar nerden tff nin başına geçtiyaw tam komedi bunlar hiçbir kurumu düzgün değil hakemler birer facia :mad:aldığımız 1puan yeterli değil rakip 10 kişi kalsa sivas oyunu yıkmış rakip sahaya belki golü bulacak belki yiyecek bilinmez tekrar edilmeli ya 3 puan alırız yada 1 puanı verriz bukadar korkmanında anlamı yok ,gerçi tekrar etmeyecekler orası ayrı tabi[/b]
|
Tekrar edilse kazancimiz 2 puan olacak zararimiz 1 puan. Tekrar edilirse kupa maclari dolayisiyla yorgun takimi yormayacak sekilde yapilirsa olabilir
|
bir kural hatası yapılmadığı kalmıştı sivas kazanmasında ne yaparsanız yapın mı demişler anlamadım gitti hep bir garip çelişkili durumlar aldı başını gidiyor ligde üst sıralara cıkmayı geçtik kupada da final oynatmamak için elinden geleni ardına koymayacaklar şüphesiz
|
Niye sivasi istemezler anlamiyorum ki arkadas kimseye karistigimiz davyok
|
bu takım sahipsiz bu takım bu şehre fazla yazık bu nasıl bir halkız anlamak zor yazık
|
Hakem raporuna Ermin Zec itiraz etti diye sarı kart verdim demiş, yani tekrar olayı hikaye. En kolay kurtuluş buydu, kurtuldular da kimse daha birşey diyemez bu noktadan sonra
|
süleyman abay senin sülaleni nejat uygur tiyatro salonuna götüreyim
|
[QUOTE=nightmare58;848693]Hakem raporuna Ermin Zec itiraz etti diye sarı kart verdim demiş, yani tekrar olayı hikaye. En kolay kurtuluş buydu, kurtuldular da kimse daha birşey diyemez bu noktadan sonra[/QUOTE]
Minare ve kılıf hikayesi.Kancık yenilmez diye özlü bir söz var. |
[QUOTE=nightmare58;848693]Hakem raporuna Ermin Zec itiraz etti diye sarı kart verdim demiş, yani tekrar olayı hikaye. En kolay kurtuluş buydu, kurtuldular da kimse daha birşey diyemez bu noktadan sonra[/QUOTE]
Bu haber nerde var? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |