SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-İstanbul B.B (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35947)

Poyrazcan 23.04.2013 06:22

Cevap: Sivasspor-İstanbul B.B

Sezonun finali diyorum ben buna.
Bu maç alınacak başka yolu yok!
Biz taraftarlara düşen görev 4 Eylül'ü doldurup takımımızı 90 dakika desteklemek!
Haydin Yiğidolar!

poolat58 23.04.2013 15:05

BÜYÜKŞEHİR’E DARBEYİ SİVAS VURACAK!

Sivas’ta “ Hangi takımın küme düşmesini istersin?”diye anket yapılsa ilk üç sırada kesinlikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor olur. Bana sorarsanızda ilk söyleyeceğim takım Büyükşehir’dir budur. Sivaslı’nın bu takımın düşmesini istemesinin birinci nedeni,Sivasspor’un şampiyonluğa oynadığı sezon Büyükşehir’in çelme takması ve süreklide Sivasspor’a ters gelen bir takım olması.İçimde öyle bir his varki,Sivasspor bu hafta kendi sahasında oynayacağı Büyükşehir maçını kazanıp,rakibini bir alt lige gönderecek.Bunu sadece taraftarlar değil,bende çok istiyorum..
Abdullah Yiğit (Hürdoğan Gazetesi)

Bu arada bugün öğlen saatlerinde satışa çıkan biletlere yoğun ilgi olduğu öğrenildi.

58MUAMMER58 23.04.2013 16:53

[b]bu maça sivasspor tarihindeki en önemli maçlardan biri diyebilirim bu ligde çok fırıldak dönüyor kaza yaparsak tepemize çullanırlar artık başkasının eline bakarız fb yensin diye ts yensin diye kasımpaşa yensin diye yeneceksin bitecek kabus :Dfb bunları yenemez aklını hem kupaya hem avrupaya vermiş ligde yerini garantilemiş fb nin asılacağını sanmıyorum ,ts bu hafta gençleri yenerse ibb maçında tek bişehir takımı düşşündiye maçı satar satmasa bile ibb yi yenecek gücü yok,kasımpaşa son hafta hedeften uzak kalırsa onlarda satar tıpkı akhisara sattıkları gibi onedenle ip elimizdeyken işi bitirmek lazım[/b]

58sinan58 23.04.2013 17:06

doka holmen ve visca yı iyi marke edebilirsek bu maçı rahat alır ve ibb yi ptt 1. lige yollarız inşallah

58fatihcan 23.04.2013 17:18

Ibb yine 31 haftanin futbolunu oynayacak bize. Dikkatli olmak lazim

ramazan5842 23.04.2013 17:56

bu maçın şenlik havası içinde geçmesini diliyorum.bu yüzden stad girişinde yöneticilerimizin veya taraftar gruplarımızın stad içinde veya stad dışında bir stand oluşturulup girişte bir maytap,bayrak vs. verilmesini ayrıca hakemi protesto için sarı kartlar verilmesini öneriyorum.bu konu hakkında bir başlık açabilirsiniz. haydi maça...

35gürün58 23.04.2013 17:58

[QUOTE=58sinan58;849749]doka holmen ve visca yı iyi marke edebilirsek bu maçı rahat alır ve ibb yi ptt 1. lige yollarız inşallah[/QUOTE]

Aynen katılıyorum, bir arkadaşımın da dediği gibi İstanbul 31 haftanın futbolunu oynayacak yani onlar içinde ölüm kalım maçı bu nedenle rakibi küçümsemeden yeneriz,şöyle atarız,böyle atarız demeden ciddi bir şekilde tedbirleri de elden bırakmadan iyi analizler yaparak takımı çözmeye çalışmalı ve galibiyeti nasıl elde edebiliriz in planlarını yapmalıyız ve en büyük güç Yiğidolara yani taraftarlarımıza düşüyor 90 dakika takımımızı motive ederek dirençlerini diri tutmalıyız...

Mete209 23.04.2013 18:18

Şehir dışındayım; fakat bu maça gelmeye çalışacağım.

58MUAMMER58 23.04.2013 18:40

[b]ibb nin herşeyi holmen adam heryere yetişiyor ,ara paslarını iyi veriyor,dokaya cepheden şut şansı vermemeliyiz bize şansı hep tutuyor korcanın dikkatli olması lazım ,viscada tehlikelide asıl bir sarıkafa var o çok tehlikeli oyuncu , bülent korkmaz onla başlasa yenilmezdi :confused:adı tom mu ne öyle bişey tom ve holmeni tutarsak ibb kilitlenmiş olur bide kayseri maçındaki gibi egoist olmamak lazım antep iyi oynamadı aslında sadece doğru zamanda doğru yere pas verip galip geldiler topla oynama yüzde70 ibb yüzde 30 antep inş rıza hocam gerekli taktiği hazırlar eğer bu maçtada holmeni yıldız yaparsak kahrolurum [/b]:confused:

34yigido34 23.04.2013 19:12

ilk 11imiz böyle olmalı

korcan

erhan navratil ümit ziya

kadir hakan

mehmet nas erman aatıf

piech

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54.