SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Futbol Analiz'e Sorularımız (29.04.2013) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35984)

SivasLady 29.04.2013 15:36

Futbol Analiz'e Sorularımız (29.04.2013)

[B]Almanya`dan - Kader

herkese selamlar ve iyi yayinlar

Sivasspor yeni sezon hazirliklari arasinda yurtdisi kampi düsünüyormu?
Varsa ne zaman ve nerede olacak?[/B]

bykaram 29.04.2013 17:12

Cevap: Futbol Analiz'e Sorularımız (29.04.2013)

[B]Sivastan Emre[/B]

NAİL ABİ ÖZELLİKLE PAYLAŞMANI İSTİYORUM.Sivassporumuzun bu hafta Galatasarayı yeneceğini sonraki haftada Fenerbahçenin Galatasarayı yeneceğini ve Şampiyonluğun son haftaya kalacağını düşünüyorum bu görüşüme yorum yapabilmeniz mümkün mü ? İyi Yayınlar..

SivasliMuhammed 29.04.2013 17:42

[B]Almanyadan Muhammed
[/B]
Nail abi

1.sivasspor kimle sözlesmeyi uzatmayi düsünüyor??
2.yeni stadin projesinin fotografi varmi?? Mersin stadi projesindekine benzemiyor o yüzden sordum

kaptann58 29.04.2013 18:23

[B]Sivastan Erkan
[/B]
sevgili nail abi bu haftaki tarfatrımız muhteşemdi fakat taraftar stdaı maçtan sonra boşaltmayıp takımla galibiyeti kutlamak ve takımla bütünleşmek istedi rıza çalımbay hocamız futbolcuları maçtan sonra takımı çağırdığımız halde neden içeri gönderdi böyle ucuz problemler yüzünden takımla tarfatr arasında sorunlar oluyor iyi yayınlar tşk edrim

sero58 29.04.2013 18:34

[B]merhaba Diyarbakırdan Şerafettin çimen...
[/B]

öncelikle Nail beye,Mehmet beye ve Faruk beye selamlarımı iletiyorum diyarbakırdan...
1-Yönetim olarak bu sezon hakem hataları konusunda sessiz kaldığınızı düşüyormusunuz?federasyonda sivassporun ağırlığı nedir.
Rıza hocanın bir ben hakemi konuşuyorum başka kimse konuşmuyor demesi?
2-Sivasspor markalaşma konusunda hangi adımları atacak ileriki yıllarda.
3-Stadyumdaki tel örgüler ne zaman kalkacak?
4-Yabancı oyuncular konusunda bir tasarruf olacakmı?kamil,cerny,senecky,eneramo,
5-Yönetim olarak bu sezon nerde hata yaptıklarını düşünüyorlar?
6-Kişisel görüşünü merak ettiğim için soruyorum Rıza hocamızla devam edilecekmi?

ressam58 29.04.2013 19:27

[B]Sivastan Tolga Hoca
[/B]

Sivassporuma yılın galibiyetini yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı bir yiğido olarak minnettarım...Çok teşekkürler.İntikam alındı.....fakat maçtan sonra koşa koşa neden içeri gittiler kendilerinden cevap bekliyoruz....

delight 29.04.2013 19:46

[B]Hollandadan Kadir
[/B]
sayın nail bey benim sorum şu sivas'ta alt yapının gelişmediği sık sık söyleniyor bunu başta yönetimimiz ve hocalarımız söylüyor lakin bizim sivassporumuzda gerçek yiğido bu memleketin topragından gencimiz KAAN KILCI 'yı 1 sezondur ismini duymuş olup lakin hiç bi şekilde rahat maçlarımızda dahi örn;kupada 3-0 lık manısa galibiyetimizde ve kupada gruptan çıkmayı garintilediğimiz bursasspor maçında ve en son oynadıgımız İBB maçında oyuna alınmamsını anlamış değiliz melketim cocuklarına sahip çıkılsın lütfen ...

Rallim58 29.04.2013 20:28

[B]Sivas'tan Yasin
[/B]
Nail bey bildiğiniz gibi yiğidoya kombine çıktı çıkalı kombine sahibiyim. Bu hafta da kombine sahiplerine forma hediye edildiği şeklinde bilgi geldi.

Kombine sahibi cefakar yiğidolarımızın "tamamına" forma verilecek mi?

tavatir 29.04.2013 20:56

[COLOR="DarkSlateGray"][B]Sivas'tan Niyazi

Sivasspor Kulübü, kazanç sağlamakta mı? Eğer kazanç sağlıyorsa Sivas şehrine yatırım yapmayı düşünüyor mu? Mesela Sıcak Çermik için bir tesis düşüncesi var mı?[/B][/COLOR]

asabibaba 29.04.2013 21:30

[B]Tuğrul YAMAN
SİVAS

Canlı yayında yaptığınız röportajları izledim..Çok az kişide forma var.... Şimdi Faruk beye soralım Sivas halkına formaları nasıl giydiririz? [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45.