![]() |
Cevap: Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar
@tavarih
Sana kismen hak veriyorum. Bence hoca secimini en iyi yapan takim Kayserispor. Ertugrul Saglam, Tolunay Kafkas, Shota ve simdi Prosinecki. Bu hocalari kim taniyordu o dönem? Nerede ne basarilari vardi? Dolayisi ile Erdal Keser kesinlikle yanlis secim olur yiemiyorum. Süper Ligde iki tür hocalar var 1- Kasarlar 2- Caylaklar Ben Kasar yerine Caylak hocayi tercih ederim. |
ister sevelim , ister sevmeyelim, sivassporun tarihine damga vurmuş iki hoca var. biri her ne kadar sevmesemde bülen uygun, diğeri de hemşerimiz rıza çalımbay. bana göre her ikisi de başarılıdır. ama bülent uygun un tekrar gelmesini istemem. rıza hoca da çeşitli nedenlerden dolayı özellikle bu sene bir hayli yıprandı. bu haliyle faydalı olacağını sanmam. tecrübeyle sabit, yabancı hocaların sivassporda başarılı olması çok zor. olur ya da olmaz, benim gönlüm şenol güneş gibi yerli bir hocadan yana.
|
[B]Bu sezon ayrılacak olan oyuncuların yerine en az onlar kadar iyi oyuncular transfer edilecekse eğer ben yabancıdan yana kullanırım tercihimi.Türkiye'de son zamanlar biraz değişse de standart bir yapı var.Farklı bir anlayış içinde olan bir takım hızla yükselebilir.Tıpkı bizim Bülent Uygun döneminde yükseldiğimiz gibi.[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;854353][B]
ya arkadşaım bir de tutturmuşsunuz istediğim adamlar alınmadı lafını..yani çalımbay sırf ondan mı başarısız? istediği adamlar alındığında ligde veya play-off oynama dışında ne başarı yakaladı? geldiğinde de gittiğinde de kümede kalma savaşı verdik...çok gol yiyorduk değişen birşey yok..tek yaptığı büyük iş zor günde takıma sahip çıkmak oldu...bunun dışında bjk sevdası ve taraftara karşı tavrını ve yakışıksız hareketlerini söylemiyorum bile..[/B][/QUOTE] Ben Riza Hocanin her yaptigini begeniyorum demiyorum. Piech i sirf inat ugruna oynatmadiginida biliyorum. Biz aslinda Baskan Cezaevindeyken düsmüstük ikinci Lige. Su anda Eskisehir ne kadar Puan topladiysa bizde okadar Topladik. Sadece hakem hatalarindan kac puan gitti, yada bazi Futbolcularin mac secmelerinden. Yeni bir Heyecana gerek yok derim. Werner Lorant gibi biri daha gelecekse Riza Hocayla devam edelim daha iyi. Derseniz Ertugrul Saglam yada daha iyisi gelecekse Amenna. |
Bülent Başgaaaaaaaaan gelsin derler bitsin derim ben :)
|
Rıza hocanın istediği adamları almamışız Bülent uygunun istediği adamları aldıkmı ki.. Adam şampiyonlar ligi ön elemesi oynatdı eşek yüküyle para ve itibar kazandırdı dünya basını bizi tanıdı biz hala vıdı vıdı yapıyoruz. Tum transferinde kendine teklif edilen rüşveti elinin tersiyle itip takım menfaatini nasıl koruduğunu hepimizden daha çok sivasa hizmet ettiğini nasıl unuturuz. Adam ne kazandıysa benim adıma helâli hoş olsun.. İnşallah takımın başına geçer..
|
şöyle bakıyorum arkadaşlarımın söylediği hocalara hiçbiri kişilik efendilik olarak rıza hocanın tırnağı olamaz.
futbolsal olarak başarıya gelince bu sene bütün olumsuzluklar bizi buldu geçen sene başkanımız içerdeyken rıza hoca bu kulubun başkanı.basın sözcüsü.hocası oldu bunu unutanın gözüne dizine durur bu sene ise kulubümüzün bünyesine uygun futbolcu bulamadık hocamızın bulduğu futbolcularıda yönetimimiz alamadı hocamızda nerde eski öğrencisi varsa şahsi hatırını kullanarak onları aldı sonra bektaş amcamızın hastalığı rıza hocamızın kafasını hep orda bıraktı bize yapılan hakem hataları hangi kulube yapıldı bu hataları hangi yöneticimiz dile getirdi kimse dile getirmedi rıza hocamızın yerinde başka hoca olaydı bu sıkıntılar içinde kulubü küme düşürürdü mersin idmanyurdu 2 takım kurdu yinede düştü sizin o beğenmediğiniz uğur kavuk,hayrettin yerlikaya,kadir pekmezci,erhan güvenle bu takımı ligde bırakmak her babayiğidin harcı değil rıza hocamızında hataları var en sevmediğim yönü bjk sevdasıyla yatıp kalkması birazda futbolcularla iletişimi zayıf disiplinli oluyum derken futbolcuları küsdürüyor yinede bizi bizden biri anlar ben rıza hocayla devam edilmesi taraftarıyım |
ben "UYGUN" görmüyorum
|
Oldu olacak Fikret Ünsal da gelsin tam olsun
|
Ben de 'UYGUN' görmeyenler arasındayım..
Bülent Uygun bugüne kadar üç defa sıfırdan takım kurmaya çalıştı üçüde hüsran. Bu sene de bizim bir çok oyuncunun sözleşmesi bitiyor bunların da birçogu sözleşme yenilemeyecek ve yeni gelen hoca takımda büyük bir revizyona gidecek. Ben bu revizyonu Bülent Uygun'un yapabileceğini zannetmiyorum keşke Rıza Hoca'ya iyi bir transfer bütçesi verilse de o yapsa bu işi ama bu ihtimal imkansız gibi görünüyor şu an da o yüzden Bülent Uygun dan başka isimler daha hayırlı olur görüşündeyim. Son olarak bende yönetimin Bülent Uygun ismine sıcak bakmadığını duymuştum ama benim duyum asılsız çıktı galiba |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |