![]() |
Cevap: Koçak’la bir yıl daha
Bu sezon kadırın yerıne oynatılmalıydı topa daha hakım pas alıs verısınde basarılı kalmasına sevındım
|
güzel haber benim için . ümidim odurki bu sezon adem çok iyi katkı yapıcak takımımıza
|
elimizdeki vasat futbolcular kaldımı nerdeyse havalara uçuyoruz:mad: adam akıllı bir transfer politikamız maalesef bu senede olmayacak gibi,adem buna bir işaret...
|
ben pek begenmiyorum.sürekli topu geriye oynuyor ve topu eziyor.gereksiz yere çalıma giriyor.yinede hayırlı olsun
|
Kadir ve Erman da kalmalı bence. Uğur'un ise başka bir takımla anlaşmasında fayda görüyorum.
|
kadir efendi koş belçikalı hemşehrin fuat çapa'nın peşinden.ama kayseri'nin taraftarı sana bizim kadar tahammül edemez.bundan da adım kadar eminim.sezonda ortalama 5 maçı kaptırdığın toplarla bize kaybettiriyordun.kayseri'de yap bakalım bu hataları seni ne yapıyor o seyirci.kayseri erciyes paraları saçıyor ortaya.paranın köpekleri de toplanıyor oraya.inşallah fuat çapa da bu kadir de orada çok ama çok başarısız olur.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Iyi Oldu Kolcak iyi bir yedek oluR![/COLOR][/FONT][/B]
|
cok caliskan bir oyuncu.ben ademi cok begeniyorum
|
[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B] |
[B]Ugur gitsinde başka bişey demiyorum.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |