![]() |
Cevap: Yiğidoları İmzaya Bekliyoruz
Son dakika pürüzü cikmazsa Carlos tamam gibi. Dolayisi ile banada hayirli olsun demek düser.
Yalniz, Baskan böyle bir hataya nasil düstügünü hala anlamis degilim. Iskeleti bozulmus bir kadroya Carlos gibi caylak bir zocayi getirmek büyük bir risk tasimakta. Hagi, Maradona örneklerine bir yenisi daha eklenebilir. Tabii tersi bir durumda olabilir, belki ilerki yillarda Carlos dünyaca pesinden kosulan bir hoca da olabilir. Ama bence birinci sikkin olma ihtimali digerine oranla daha yüksek... Sezon basi gelecek olmasi bir avantaj, en azindan yanlistan dönmek ve büyük hasarlar dogurmadan bir önlem alinabilmek icin vakit olacak. Neyse, uzun uzun yazamiyorum cünkü su an yoldayim, Milli takimin macina gidiyorum.. |
Murat Erdoğan'ın sportif direktör olmasına ayrı bir sevindim
|
ALLAH tan bir mani keder çıkmasa %100 oradayız ya nasıl galinmez yönetim 8 yıl sonra sivasspor şampıyonluk gibi bir etki yapacak adamı getirdi biz gitmeyeceğiz oldu
|
Şu an için bizlerin yapacağı tek şey ;
BAŞARILI OLMASINI DİLEMEK ve her koşulda destek olmak ! Hayırlı olsun şehrimize ... |
Mutis bi karsilama olmali carlosa sivassporun buyuklugunu ve beklentilerini gostermemiz lazim agzi acik kalmasi lazim haydi sivastaki yigidolar butun dunyanin gozu bizde olacak sivasi en iyi sekilde reklamini yapalim baskaanimiza tesekurler bu arada buyuksun mecnun baskan..
|
[B][B][I][COLOR="Red"]TV58 iş başına[/COLOR][/I][/B] gurbetteki yiğidolar için canlı yayın yaparsınız inşallah imza törenini ..[/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;858665][B][B][I][COLOR="Red"]TV58 iş başına[/COLOR][/I][/B] gurbetteki yiğidolar için canlı yayın yaparsınız inşallah imza törenini ..[/B][/QUOTE]
[B]TV 58 mi kaldı kardeşim Kahramanmaraşlıya satıldı.Artık Sivas kanalı değil.[/B] |
[QUOTE=asabibaba;858667][B]TV 58 mi kaldı kardeşim Kahramanmaraşlıya satıldı.Artık Sivas kanalı değil.[/B][/QUOTE]
[B]O zaman SRT- SİPAS VİZYON YAPSIN NE FARKEDER KARDEŞİM ÇIKSIN BİRİ YAPSIN YETERKİ.[/B] |
Kesin geldiyse başarılar.
|
Bu Habere cok sevindim, ayrica Carlos sivasa gelmez diyenlere kapak olsun :D
Insallah baskan transfer bütcesi belirlemistir. Kisitli imkanlarimiz var bunu Carlos Da biliyor. Carlosa senelik 1,5 milion euro verilecekse bizim transfer bütcemiz kalmaz :D Yönetim galiba borclanacak. Hadi hayirlisi :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32. |