SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bir Futbolcuda Bizden Kampanyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36251)

hiko58 21.06.2013 09:33

Cevap: Bir Futbolcuda Bizden Kampanyası

[QUOTE=velibircan;862217]Siz Bakkaldan yoğurt mu alıyorsunuz arkadaş ?
Siz hangi kampanyaya ne destek oldunuz da Süper lige futbolcu alıyorsunuz arkadaş ?

Tamam Eyvallah 3 5 atanlar olur ama bırakın bu yapmacık tavırlarınızı ınandırıcılığınız hiç olmuyor.Kaç taneniz forma kampanyasına 10 lıra destek verdı ? Burdaki insanların Yüzde 95 i siteye girip ona buna laf atmakdan zevk duyan , 1000 laf söyleyip 1 icraat yapan Sahte Sivassporlular.

Bişey mi yapmak istiyorsunuz ? Gidin kombine parası gönderin Sivastaki akrabanıza sizin adınıza kombine alsın maçlara gitsin gençler.

Gerekli yerler gerekli transferi yapar Siz önce derede yüzmeyi öğrenin okyanusa yüzmeye sonra çıkarsınız..

emre[/QUOTE]

sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için. başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.

keko 58 21.06.2013 11:47

[QUOTE=hiko58;862303]sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. [COLOR="red"]siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için.[/COLOR] başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.[/QUOTE]

[B]
kardesim nedenmek kac lira harciyorsunus??? mesela eger I-Net üzerine bi satis yaparlarsa cünkü Almanya da yasiyorum malesef ben gercekten en az 500€ icin Forma ect. alirim ama yooooookkkk :mad:
Sivasa tatil gitim zaman 8 Okul Tatil zamani ) bu Sivasspor ya Kapali yada bisey yok icinde ben orda nasiol bisey alacam??
sen diyorsun siz kac lira verip maca gidiyorsun sana anlatirim....
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kartini aldim biri dükkan icin biri benin babanin ev icin ve biri benim ev icin her ay 74,70€ ödiyorum!!!!
ve Tek SIVASSPOR icin Üye oldum burda benim gibi yapacak biri var mi?? bence yok cünkü burda göriyorum kim Taraftar ve kim Taraftar deyil!!!

Mesela LINK VARMI valan!!! ( Anliyana )

Not. Lütfen yalnis anlama Abi ( ben üyenin ogluyum )[/B]

hiko58 21.06.2013 12:10

[QUOTE=keko 58;862323][B]
kardesim nedenmek kac lira harciyorsunus??? mesela eger I-Net üzerine bi satis yaparlarsa cünkü Almanya da yasiyorum malesef ben gercekten en az 500€ icin Forma ect. alirim ama yooooookkkk :mad:
Sivasa tatil gitim zaman 8 Okul Tatil zamani ) bu Sivasspor ya Kapali yada bisey yok icinde ben orda nasiol bisey alacam??
sen diyorsun siz kac lira verip maca gidiyorsun sana anlatirim....
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kartini aldim biri dükkan icin biri benin babanin ev icin ve biri benim ev icin her ay 74,70€ ödiyorum!!!!
ve Tek SIVASSPOR icin Üye oldum burda benim gibi yapacak biri var mi?? bence yok cünkü burda göriyorum kim Taraftar ve kim Taraftar deyil!!!

Mesela LINK VARMI valan!!! ( Anliyana )

Not. Lütfen yalnis anlama Abi ( ben üyenin ogluyum )[/B][/QUOTE]

sevgili kardeşim böylessi taraftar guruplarını kasdediyorum ben. gerçek taraftarları değil. ben bir deplasmana gittim her mola yerinde o otobüsle giden diğer taraftarları bir soymadıkları kaldı. maç bileti bedava yemek içmek diğer taraftarlardan ohhh ne ala konuşmaya geldimi mangalda kül bırakmıyorlar. bizim dediğimiz o.

hiko58 22.06.2013 15:36

çok üzüldüm. hemde çok üzüldüm. cebinden para çıkacak diye bu konuya ilgisiz kalmak beni çok üzmüştür. biz sivaslılar ne zaman taraftar olmayı becereceğiz. aslında beceremeyiz. sivasın durumunu gördükten sonra bizim -aslında bişey beklememiz yanlış olur. sivasta işsizlik almış başını gitmiş biz halimizden memnunuz. yatırım yok fabrika yok memnunuz. sivas üç beş zenginin para babasının elinde oyuncak olmuş memnunuz. nemize bizim sivasspor nemize bizim sivas. haklısınız sivaslı kardeşlerim böyle bir konu açmakla hata yaptık. herkesten özür diliyorum.

Has Sivas`li 22.06.2013 17:34

Cok güzel olur, ben varim bu iste.:)

RsT4 22.06.2013 17:48

Aslında para yardımından ziyade sivaslı olupta baska takım tutanları Sivassporlu yapmalıyız şu an sivassporumuz için yapacağımız en iyi şey bu .

eroldeger 22.06.2013 21:43

[QUOTE=hiko58;862163]BÜTÜN SİVASLILARA HATTA DÜNYADA YAŞAYAN TÜM SİVASLILARA DUYURUDUR.
BİLİMDİĞİ ÜZERE SİVASSPOR SEZONA İDDİALI GİRMEK İSTİYOR VE BU KONUDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI. SANIRIM GÜZEL ŞEYLER OLACAK. BAZEN PARALARI YETMİYOR HESAPLI BİR FUTBOLCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR. FİYATLARI DÜŞÜK OLAN FUTBOLCULAR PEŞİNDE KOŞUYORLAR. DEMEM OKİ BİZ SİVASLILAR NAPIYORUZ. BİZDE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYALIMMI. BİR KAMPANYA BAŞLATIP BİR FUTBOLCUDA BİZDEN BİR FUTBOLCUDA TARAFTARDAN DİYEMEYECEKMİYİZ. ÜÇ MİLYON SİVASLININ YAŞADIĞI DÜNYADA DEVEDE KULAK KALMAZMI BU DEDİĞİM. SİVASLIYSANIZ YÜREĞİNİZ SİVAS İÇİN ÇARPIYORSA BU KAMPANYAYI BAŞLATALIM. GERÇEK SİVASLI GERÇEK TARAFTAR OLDUĞUMUZU DÜNYAYA GÖSTERELİM. HAYDİ SİVAS KALK AYAĞA.
AYRICA SAYAYİCİ BÜYÜK ESNAF KARDEŞLERİMİZDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR FAZLA KOMBİNE ALARAK BU KAMPANYAYA FAZLACA DESTEK OLABİLİRLER.[/QUOTE] allah izin verirse 2 adet kombinealacağım

yener_sahin 22.06.2013 22:59

ayran eker mi ? güzel kafa yapmış.

BOUN 22.06.2013 23:53

Uygulanabilir projeler üzerinde kafa yormak lazım. Bu bahsettiğiniz yol, Bülent Uygun zamanında denendi, başarılı olmadı, hatta rezil olduk. Milletten smsle para istenildi hatırlarsanız. Sonuç koca bir hiç! Yanlış hatırlamıyorsam gelen 20 bin sms vardı. Eğer başarılı olunsa sorun olmazdı ama sen 4-5 milyonluk bir kitleyiz diye ortaya çıkıp 20 binde kalırsan alay konusu olursun. Zayıf olan fiyakan iyice çizilir. Burada insanların bu konudaki suskunluğunu geçmiş tecrübelerine bağlamak lazım. Yürünmüş ve başarısız olunmuş bir yolda tekrardan yürümenin hiçbir anlamı yok.

Bizim şehir ve taraftar olarak yapabileceğimiz basit işlemler var. Nedir mesela? Forma almak, atkı almak, ıvır zıvır ürünlerden almak, kombine almak. Gerçi hoş millet buna da kulp buluyor ya! Forma kalitesizmiş, kombineyi istediği yerden alamamış vs, eşek kaçtı palan düştü. İş yapmak istemeyene bahane çok.

Özet geçeyim, destek olmak isteyene kapılar açık. Sivasspor mağazasında beş kuruş etmez bir ürüne gidip beş lira on lira verirsin, destek olursun. Ve bu mesaj güçlü bir şekilde yönetime gider. Hatta çok istekli olan adam gider kulübe beni üye yapın arkadaş der, her yıl bu kulübe aidat vermek istiyorum! Gidip de kapıdan kovulan oldu mu? Ben duymadım.

Olmayacak veya başarısız olması muhtemel isteklerde bulunup karşılık bulamayınca isyan etmek mantıklı gelmiyor.

Saygılar.

avare 23.06.2013 00:53

valla arkadas bu sene sirf sivasspora katkim olsun diye stad onundeki satis mazasinin onunde bir Saat bekledim (sahidim yan taraftaki bufe isleten genc arkadas) yemege gitmisler ne gelen var ne giden, ne forma alabildim ne de baska birsey elim bos geri dondum bu isler Boyle olursa bu takim nasil kalkinir
tek care var cok iyi oyuncular yetistirip satmak oda imkansiz gibi
bu para toplama isinide yetkili kisiler yapmali her hadi para topluyoruz diyene kimse para vermez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29.