![]() |
Cevap: Dereli Yeniden Sivasspor'da
[QUOTE=O BiR SiVaS;863007]abdurrahmanla ilgili girişim yok dedi ama ???[/QUOTE]
adam sanki basın sözcüsü taraftar olarak herşeyi biliyor kıskançlık yapma daha siteye yeni üye olmuşun ben bildim bileli doğu bey hep doğru hyaberler veriyor iyiki bi yanlış haber vermiş |
[QUOTE=O BiR SiVaS;863020]baskan anlastık dedi dogu bey girişim yok dedi demekki adam bişey bilmiyo[/QUOTE]
Senin karakterin cok kotu kardes bence sen o fotorafdaki (senin profilin) adamdan ogrnek al, belki ozaman duzelirsin. |
Apo muhtemelen yedek düşünülmüştur ben sahsen sevindim
|
inşaallah 61 giymez.
|
Musa Aydın ile Sedat da geliyormuş buyrun cenaze namazına :D
|
[QUOTE=noname87;863057]Musa Aydın ile Sedat da geliyormuş buyrun cenaze namazına :D[/QUOTE]
kardeşim tüm Sivaslıları öldürmekmi istiyon :) |
[B]Abdurrahman ve Sivasspor için hayırlı olsun.
Ancak şu an apo, bizim gönderdiğimiz apo değil. O yüzden banko forma giymesi çok zor. Kadro derinliği düşünülmüştür bence. Ben o bölgeye bir transfer daha bekliyorum.[/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;863068][B]Abdurrahman ve Sivasspor için hayırlı olsun.
Ancak şu an apo, bizim gönderdiğimiz apo değil. O yüzden banko forma giymesi çok zor. Kadro derinliği düşünülmüştür bence. Ben o bölgeye bir transfer daha bekliyorum.[/B][/QUOTE] 25 yasind Ugur Akdemir de transfer edildi- Ama bilemiyorum , bir oyuncu daha alirlar mi o bölgeye ? |
[FONT="Arial"][B]30 yaşın üstündeki adam yedek düşünülerek alındıysa bunu akıl edenlerin bir daha düşünmeleri lazım.... Normalde genç arkadaş yedek düşünülerek alınır pişer tecrübelenir diye.
E madem 3 yıl sonra ihtiyaç duyacaktık neden gönderdik? Bizde zirve yaptığı formu tekrar beklemek tamamen göle yoğurt mayalamaktan ibaret kalır... Ölenle olana çare yokmuş. Hayırlı olsun....[/B][/FONT] |
Ben sahsen trabzondan futbolcu alinmasina karsiyim , hic doru bir hareket degil isterse yildiz olsun, yarin birgün bu adam 61 formayi göstere göstere giyecek , ayiptir yaa Türkiyede baska futbolcumu yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12. |