![]() |
Cevap: Kaptanlar Gönderildi
Hayrettin bence gönderilmemeli.Bir sene sonra futbolu bizim formamız altında bırakmalı.
|
Ugur icin degil de hayro icin uzuldum. Bu adam cubuklu formadan baska forma giymedi. Acikta birakilmamali. Yonetim en azindan altyapi da bir gorev icin teklif yapmali
|
Ermanda yok 4 kaptandan bırtek Kadir kaldı
|
ugurun gitmesi iyi olduda hayrettinin ki yenilenmeliydi
|
türkiyenin en kötü sag beki bizde kaptan olarak oynuyordu işte buda rızanın futbol anlayısıydı
|
Hayrettin'e takımda başka bir görev verilmeli sonuçta yıllarca bu kulübe hizmet etti ne kadar kızsakta taraftarın ve kulübün ona bir vefa borcu var.
|
Biz vefalı bir kulübüz bize hizmetlerini de katkılarını da unutmayız. Hayrettin belki 1 yıl daha kalabilirdi ama Uğur için kesinlikle yolun sonu gelmişti.
|
Yolunuz açık olsun valla sevinmedim desem yalan olur ama hayrettine jübile teklifi yapılabilirdi belkide yapılmıştır.eminim ki onlarda o hataları yapmak istemezlerdi hepsi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ona şüphe yok ama kapasiteleri sivassporda kalmak için yeterli değil
|
Hayrettin e bir veda yemeği düzenlenmeli emeklerinden dolayı plaket verilip teşekkür edilmeli. Sonuçta RIZA Hocadan takıma daha çok katkısı oldu ona yemek veriliyor Kaptanımıza verilmiyorsa çok ayıp etmiş oluruz.
|
[QUOTE=keko 58;863182][B]
aynen Kardesim, agzina ve ellerine saglik....... acaba Kadire ne olacak????:rolleyes: [/B][/QUOTE] Yanlış düşünüyorsunuz..Yanlış hareket ediyorsunuz..Dalga geçmek kolaydır..Ama yıllardır emek vermiş 2 tane kaptan'a bu şekilde sevinmemek gerekir..Böyle diyeceğinize emeklerinize,ayağınıza sağlık denilebilir.Doğrusuda budur.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:35. |