![]() |
Cevap: Kombineler satışa çıktı
asıl satışlarda başlamış diye duydum bakalım bu sene carlos etkisi olacakmı
|
kombinelerin acilen değiştirilmesini istiyorum.böyle rezilliği ancak dizay grup denen düzensizler becerebilirdi kendilerini çoooook tebrik ederim...rengimizin kırmızı beyaz olduğunu birilerinin hatırlaması gerekmez mi?
|
kombineleri görmedim nasıl bi sınıntı var ki mesut?
ilk sayfadaki resimlerde herşey normal görünüyor. |
kardeş üzerindeki resim resmen hamsi takımın renkleriyle kaplı...bizde ilk gördüğümüzde yuh dedik bu kadarı kasıtlı olur dedik
|
sayın forum yöneticisi önce bi kombine alda ondan sonra haber yap... resimdeki kombine kart sahte heralde çünkü bizim kombine ile arasında dizayn verenk açısından dağlar kadar fark var..
|
[QUOTE=58mesut;867967]sayın forum yöneticisi önce bi kombine alda ondan sonra haber yap... resimdeki kombine kart sahte heralde çünkü bizim kombine ile arasında dizayn verenk açısından dağlar kadar fark var..[/QUOTE]
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1374215501_image.jpg&w=400&h=350[/IMG] dizayn bu değilmi ben bişey göremedim |
kardeşim renk bordo mavi farkedemedinizmi.satış yapan bayan dahi kızmıştı
|
[QUOTE=astaravisa;867947]kombineleri görmedim nasıl bi sınıntı var ki mesut?
ilk sayfadaki resimlerde herşey normal görünüyor.[/QUOTE] ilk sayfadaki resimler sahte heralde ... |
[QUOTE=58mesut;867970]kardeşim renk bordo mavi farkedemedinizmi.satış yapan bayan dahi kızmıştı[/QUOTE]
o baskı kalitesinden dolayı öyle çıkmış olabilir büyütecek bişey yok |
seneye inşallah okulum biter ve bende hayırlısıyla sivasta iş bulursam alacağım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38. |