![]() |
Cevap: Sivasspor'un Semih Aşkı
Semih gelsin cok sevinirim
adam cok iyi forvet fenerbahce aski yüzüne futbol hayatini zora soktu 2008 avrupa sampiyonasindan sonra büyük takinmlar pesindeydi ama gitmedi simdide kendi kendini cürütüyor unutduruyor yasida ilerliyor bence fenerden gitsin daha iyi belki kariyeri acisindan sivasspora gelmek bir düsüs olur ama hic degilse adam hep oynar yazik yapiyor kendine semih Antalyada ciksin aradan adamlar Barosu kapti bizede Semihi biraksinlar hem Semihin Türk vatandasi olmasida büyük bir avantaj insallah gelir |
Semih futbol oynamayı düşünüp ikinci baharında kendini yeniden tüm futbol kamuoyuna kanıtlamak istiyorsa gelsin bence. Kendine güvenen ve form yakalamış bir Semih'i en olgun döneminde kim istemez.
Ama bence yönetim sözleşmelerde direk net para üzerinden sözleşme yapmamalı. Semih gibi golcü niteliğindeki oyuncuyu Sivasspor'da tekrar eski kimliğine büründürmek istiyorsak ligde 15 gol barajını geçersen 250 bin euro bonus gibisinden maddelerin bulunduğu sözleşmeyle imza attırmalıyız. Bu politika uygulanmalı bence forvet oyuncularında. |
ben bunun yerine abdulkadiri tercih ederim
|
Semih olayina yedek kulübesinde yillarca kalmis ve can havliyle göze girmek icin var gücü ile mücadele etmis bir kisi olarak düsünmek ve ele almak lazim.Tahmin etmiyorum ama tutki bize geldi ne kadar verimli olabilir?Bir Anadolu kulübünde onun getirecegi basari ne kadar olabilir.Demekki Peru´lu fazla ümit vermemis olacakki,forvet oyuncusu gündeme geliyor.
|
ya bu semıh kımkı o kadqr para etsın
|
semih kumaşı olan iyi bir oyuncu,fenerde beklemekten çürüdü,belki de tembelliği sevdiği için kendini kulübeye mahkum etti.
bize gelirse 12 den fazla gol atar diye düşünüyorum,abdulkadir ile iyi bir ikili olurlar bence. |
bence Semih gecen sezonki sercan yildirim vakasi gibi olur bos yere para verilmis olur
|
[QUOTE=avare;867579]bence Semih gecen sezonki sercan yildirim vakasi gibi olur bos yere para verilmis olur[/QUOTE]
[B]Bende aynı düşüncedeyim. Futbol hayatının çoğunun yedek kulübesinde geçirmiş birinden bize hayır gelmez. Adam futbol oynamayı unuttu nerdeyse :D[/B] |
[B]Forvet hattımız çok zayıf ama Semihh mi olur başka birisimi bilinmez ama bir aaryış olduğu kesin??????????[/B]
|
2 milyon'u semih'e vereceğimize futbolcuların maç kazanma başı primlerini arttırsak daha iyi oynayan bir takım oluruz. 2 milyon çok, 500 bin eder en fazla.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |