![]() |
Cevap: Utaka Sivasspor'da
Alınacak en iyi forvet alındı UTAKA hızlı bitiriciliği olan bir isim Portsmouth forması giyidiği dönem ingilterenin en iyi forvetlerinden biriydi alınması süper oldu Artık RENGİFO UTAKA PİECH var forvet hattımızda belki Piech gönderilebilir yerine utaka gibi yine kaliteli bir isim alınsa tadından yenmez :)
ROMARİC SENİDE BEKLİYORUZ :) |
adam fransa ligi şampiyonluğu gördü ve banko 11 oyuncusuydu
|
[B]Yıllardır her transfer döneminde ismi Türkiye'de bir takıma transfer oldu diye geçerdi sonunda gerçekleşti demek...
Utaka forvet değil kanat oyuncusu, forvette oynamayalı uzun yıllar oldu. Tekniği ve sürati ile takıma önemli katkıları olacaktır, bir örnekle açıklayacak olursak Karabük'lü Lua Lua'nın daha atletik, teknik ve hızlısı... Sivassporumuza hayırlı ve uğurlu olsun.[/B] |
Takımımızın bu sene transferde coşması hepimizi mutlu ediyor ancak sanki yapılan transferlerin yaşlarına baktığımızda kısa vadeli planlar yapılıyor bir kaç tanede araya genç oyuncu sıgdırabılseydık daha iyi olurdu.
|
Cevap: John Utaka Sivasspor'da
[QUOTE=B.Demirci;869181]43 maçta 6 gol maşallah. Allah nazardan saklasın..[/QUOTE]
milli takımda o kadar atmış hemen eleştirme. kanu martins gibi isimlerin arkasında kalması normal |
Cevap: John Utaka Sivasspor'da
[QUOTE=DOGU_BEY;869191][B]
rengifonun hasta olduğundan dolayı hazırlık maçlarında fazla oynayamadığını duydum...yabancı kontenjanı konusuna gelecek olursak navratil-cerny-piech üçlüsünden 2 isim gönderilecek...[/B][/QUOTE] Piech kalmali cok iyi , asitleri caliskanligi, Canli izledim abim GA Eagles macina gittmistim. |
bu arada trasferin resmilestigini ilk kez resmi siteden ogrendik bu costa transferinden sonra 2. oldu
|
1998–2000 Arab Contractors 45 (11)
2000–2001 Ismaily 21 (17) 2001–2002 Al-Sadd 27 (14) 2002–2005 Lens 102 (24) 2005–2007 Rennes 63 (22) 2007–2011 Portsmouth 90 (10) 2011–2013 Montpellier 68 (12) National team‡ 2002– Nigeria 43 (6) |
[QUOTE=benozgurr;869208]bu arada trasferin resmilestigini ilk kez resmi siteden ogrendik bu costa transferinden sonra 2. oldu[/QUOTE]
Yabanci basin da yazdi gerci ama Türk basini olarak evet Resmi Siteden ögrendik.- |
[QUOTE=bahbaba58;869199]Alınacak en iyi forvet alındı UTAKA hızlı bitiriciliği olan bir isim Portsmouth forması giyidiği dönem ingilterenin en iyi forvetlerinden biriydi alınması süper oldu Artık RENGİFO UTAKA PİECH var forvet hattımızda belki Piech gönderilebilir yerine utaka gibi yine kaliteli bir isim alınsa tadından yenmez :)
ROMARİC SENİDE BEKLİYORUZ :)[/QUOTE] Abi genc oyuncular alinacak mi , ayrica Utaka . Romaric süper olur. Paulinho ve Mehdi denenen oyuncular la bilgin varmi ben sormayi unuttum heycandan da oraya kampa gittim soramadim M.Erdogan Hocama. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |