![]() |
Cevap: John Utaka
Çok sayıda videosu youtube da var..Piton da son attığı golleri yüklemiş...Çok seri bir oyuncu..Hem atıyor,hem de attırıyor...Asistleri de müthiş..Orta sahanın bu oyuncuyu çok iyi beslemesi gerekiyor..Ayrıca kanat oyuncusu gibi oynaması da çok ilginç...Bakalım ileri de partneri kim olacak...Umarım takıma iyi bir 10 numara transfer edilir...Utaka gibi oyuncular iyi bir 10 numara ile bu ligde harikalar dünyasına götürür taraftarı....Eski takımında F.B de geçen yıl talip olduğu Belhanda ile iyi bir ikili oluşturmuşlar..Atıf-Utaka ikisininde aynı şekilde sivasspora katkı yapmasını bekliyoruz...
|
[URL="https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/943715_10152123785498378_532963392_n.jpg"]John Utaka bir Taraftarimizla Resim cekinmis!!![/URL]
|
Utaka transferinden sonra ileri dörtlümüz belli oldu gibi...
Utaka Grosicki Aatif Cicinho (Burhan) Forvet? Utaka Aatif Grosicki (Burhan) |
[QUOTE=59yigido58;869370]milan boryan katılmadımı hala kampa lig başlayacak nerdeyse 15 gün kaldı ismi cismi geçmiyor bildiğim izinli hala[/QUOTE]
ya siz ne bicim yigidosunuz yada oyle gozukmeye calisiorsunuz kamp bitti milletyurda donuyor sen borjan nerde diyorsun nerde yasion gardas sende elektrik yokmu hicmi bakmion haberle? |
[QUOTE=batur0658;869462]lige ve sivassporumuza yeni bi yıldız hatta lige damga vurabilecek bir oyuncu olarak görüyorum hayırlı uğurlu olsun .Kıyaslamayı pek sevmiyorum ama eneramo da kasımpaşadaki ucheden bir iki gömlek üstün bi futbolcu olarak görüyorum.[/QUOTE]
lige ve sivassporumuza yeni bi yıldız hatta lige damga vurabilecek bir oyuncu olarak görüyorum hayırlı uğurlu olsun .Kıyaslamayı pek sevmiyorum ama eneramo dan kasımpaşadaki ucheden bir iki gömlek üstün bi futbolcu olarak görüyorum..(yanlış anlaşılmasın :) ) |
[B]GENEL YORUM !!![/B]
Öncelikle sunu acik ve net söylemek gerekir ki : yeni Transferimiz olan ... John UTAKA , Nijerya Milli Takiminda 6 gol atmis , yani bizim Takimiz Nijerya Milli takimi degil , kiyaslamaya dogru yapsaniz daha mantikli olur diye düsünüyorum. AYRICA Sivasspor yasli oyunuclari topluyor , diyenler , akil yasta degil bastadir, genc ol yasli ol , eger akilli futbolcuysa yetenekliyse yas kimse ilgilendirmemeli. Sivasspor'a birkere olsun inanin , sahip cikin , destek veriniz. |
Arkadaşlar Adam Sol Açık olarak oynamış 6 gol atması normal. Forvet olarak oynamamış. Videoları da izlerseniz göreceksiniz. Kanat oyuncusu.
|
[QUOTE=Morten58;869547][B]GENEL YORUM !!![/B]
Öncelikle sunu acik ve net söylemek gerekir ki : yeni Transferimiz olan ... John UTAKA , Nijerya Milli Takiminda 6 gol atmis , yani bizim Takimiz Nijerya Milli takimi degil , kiyaslamaya dogru yapsaniz daha mantikli olur diye düsünüyorum. AYRICA Sivasspor yasli oyunuclari topluyor , diyenler , akil yasta degil bastadir, genc ol yasli ol , eger akilli futbolcuysa yetenekliyse yas kimse ilgilendirmemeli. Sivasspor'a birkere olsun inanin , sahip cikin , destek veriniz.[/QUO |
[QUOTE=onur0634;869569][QUOTE=Morten58;869547][B]GENEL YORUM !!![/B]
Öncelikle sunu acik ve net söylemek gerekir ki : yeni Transferimiz olan ... John UTAKA , Nijerya Milli Takiminda 6 gol atmis , yani bizim Takimiz Nijerya Milli takimi degil , kiyaslamaya dogru yapsaniz daha mantikli olur diye düsünüyorum. AYRICA Sivasspor yasli oyunuclari topluyor , diyenler , akil yasta degil bastadir, genc ol yasli ol , eger akilli futbolcuysa yetenekliyse yas kimse ilgilendirmemeli. Sivasspor'a birkere olsun inanin , sahip cikin , destek veriniz.[/QUO[/QUOTE] yapılan transferlere alınan oyunculara bakılırsa bi kaç sene sonra ne takımda oyuncu ne de kulubün kasasında para bulunur 30 yaş üzeri yapılan transferlerin bi kaç sene sonra zararlarını görürsünüz biz bütçesi geniş zengin bi kulüp değiliz ki her sene transferlere yüksek bütçeler ayıralım o yüzden her zmn genç ve gelecek vaadeden oyunculardan yanayım siz bugün flash transfer olarak bakabilirsiniz olaya ama durum hiçte senin düşündüğün gibi değil arkadaşım... |
[QUOTE=oguzhan_1616;869449]Gardaş Rengifo hasta deniliyor bi rahatsızlığı var belli ki nerden izledin de Pedriel kalsaydı daha iyiydi falan diyorsun.[/QUOTE]
Bilmem biraz arastirdim ve son olarak avrupadaki ominia nicosiada pekde iyi Oynamadigni gördüm ve duydum sirf para icin oyniyor diye yorumlar okudum ve Biraz oyuncu hakkinda düsüncelerim biraz negatif oldu Ama yaniladabilirim ve kamptada oynamadi diye Ligde tek forvet o alindi diye riskli oldugunu düsündüm Endiselendim ve utakanin gelmesiyle cok sevindim Insallah haksiz cikarimda rengifo süper oynar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48. |