![]() |
Cevap: Utaka İdmanda
ve ayrıca Mehdi için yazılanlar doğru ise yönetimin bir an önce elini çabuk tutması lazım çünkü bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.
|
[QUOTE=ivancrayz;871699][B]Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
[/B] [COLOR="Blue"]Mehdi Taoulil : [/COLOR] Bu kadar hızlı,top cambazı ve ahlaklı bir futbolcumuzun olması kesinlikle önemliydi Mehdi tam bir profesyönel takımda dün çalım atmadığı adam kalmadı (borjan dahil) :) umut vadediyor umarım ligdede antrenmandaki kadar istekli ve arzulu olur. [COLOR="blue"]John Utaka : [/COLOR] [B]Utaka dün ilk antrenmanı olduğuna inanamadım o kadar hazır bir görüntüsü vardıki ayağına gelen topu hep artı yönde kullandı gol ve goller attı. Çok yordu kendisini antrenmanı böyle önemsemesi çok hoşuma gitti. [/B] [COLOR="Red"]Gelelim beğenmediğim yönlere ;[/COLOR] [COLOR="orange"]Hernan Rengifo : [/COLOR] [B]Yahu arkadaş köşede kendimi yedim adama orta açıyorlar kafasını uzatmıyor,bildiğin toptan korkuyor derlerya tam da öyleydi ürkek oynuyor ve top harcıyordu şutlarının 1 tanesi kaleyi bulmadı 30 dk umarım ben yanılmışımdır ama tam bir forvet faciası. [/B] [COLOR="Orange"]Kamil Grosicki : [/COLOR] [B]Hiç kendisini yormuyor top kaybediyor çabuk pes ediyor hırs yok istek yok kafasında galiba gitmek var. [/B] [COLOR="Red"]Takım genel anlamda çok iyi çalışıyor antrenman çok neşeliydi Borjan herkesi havaya sokuyor :) bir iki eksiklik dışında takımımız 10 numara geliyor bence.[/COLOR][/QUOTE] Rengifo dan kurtulmamız gerekiyor sanki |
***kamilde bir şey olmaz en kısa sürede en uygun paraya verelim gitsin
|
kasımpaşa maçı fiyaskoydu takımda forvet yoktu inşallau utaka hayel kırıklıgı yaşatmaz rengifo gibi
|
ınsallah kayserı macında oynar çok umıtlıyım bu sezon
|
[QUOTE=ivancrayz;871699][B]Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
[/B] [COLOR="Blue"]Mehdi Taoulil : [/COLOR] Bu kadar hızlı,top cambazı ve ahlaklı bir futbolcumuzun olması kesinlikle önemliydi Mehdi tam bir profesyönel takımda dün çalım atmadığı adam kalmadı (borjan dahil) :) umut vadediyor umarım ligdede antrenmandaki kadar istekli ve arzulu olur. [COLOR="blue"]John Utaka : [/COLOR] [B]Utaka dün ilk antrenmanı olduğuna inanamadım o kadar hazır bir görüntüsü vardıki ayağına gelen topu hep artı yönde kullandı gol ve goller attı. Çok yordu kendisini antrenmanı böyle önemsemesi çok hoşuma gitti. [/B] [COLOR="Red"]Gelelim beğenmediğim yönlere ;[/COLOR] [COLOR="orange"]Hernan Rengifo : [/COLOR] [B]Yahu arkadaş köşede kendimi yedim adama orta açıyorlar kafasını uzatmıyor,bildiğin toptan korkuyor derlerya tam da öyleydi ürkek oynuyor ve top harcıyordu şutlarının 1 tanesi kaleyi bulmadı 30 dk umarım ben yanılmışımdır ama tam bir forvet faciası. [/B] [COLOR="Orange"]Kamil Grosicki : [/COLOR] [B]Hiç kendisini yormuyor top kaybediyor çabuk pes ediyor hırs yok istek yok kafasında galiba gitmek var. [/B] [COLOR="Red"]Takım genel anlamda çok iyi çalışıyor antrenman çok neşeliydi Borjan herkesi havaya sokuyor :) bir iki eksiklik dışında takımımız 10 numara geliyor bence.[/COLOR][/QUOTE] kardeş aatıfın form durumu nasıl bide manuel de costa |
[QUOTE=hüso58;871824]kardeş aatıfın form durumu nasıl bide manuel de costa[/QUOTE]
aatif geçen seneki aatifın aynısı ne artısı var ne eksisi diyebilirim ama kesinlikle ilk 11in değişmezi olacak düzeye sahip kendini kanıtlamış gibi duruyordu. da costa dinlendirilmişti antrenmanda ama oradaydı bayağı sempatik bir adam aatif resim felan çekinmeden kaçtı o kaldı sohbet felan ettik :) |
[QUOTE=DOGU_BEY;871750][B]
çok çok doğru ve yerinde tespitler hocam...rengifo yeni gelmiş bir adam ama sanki ölü gibi veya mutsuz gibi....ama inşallah ilk lig maçındaki atmosferi görür ve bu durumunu düzeltir...bir de kamil önceki idmanlarda iyiydi ama yine boş vermişliğe başlarsa kusura bakmasın bu sene yedek kulubesi veya a22nin yolunu tutar...yok geçen seneden ders alırsa takımın yıldızı olur, bu kadar basit...[/B][/QUOTE] öncelikle sagolun doğubey güzel yorumunuz için grosickiye gelirsek gözümü ondan alamadım yani bu kadar serkeş toptan kaçan bana gelmesinler gelince top kayıpları yani vasatın çok altındaydı ve çok isteksizdi takımda kimseyle konuşmadı tek başına çıktı resim felan çekindi herkes 3erli 4erli gitti o yanlızdı pek sevilmiyor gibime geldi.. |
[B]Antrenmanın ilginç noktası : Cicinho antrenman sırasında çişi geldi carlos antrenman bitine kadar wc izni vermedi antrenman bitince cicinho koşa koşa tuvalete gitti deparı görülmeye değerdi :D[/B]
|
[QUOTE=ivancrayz;871833][B]Antrenmanın ilginç noktası : Cicinho antrenman sırasında çişi geldi carlos antrenman bitine kadar wc izni vermedi antrenman bitince cicinho koşa koşa tuvalete gitti deparı görülmeye değerdi :D[/B][/QUOTE]
Gos goca herif üstüne başına verip veriştiripte bizi irezil malamat edeydi :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |