SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti hak etmedik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36814)

ahmet ali 20.08.2013 12:03

Cevap: Mağlubiyeti hak etmedik

Yenildik ama gördüğüm kadarıyla her yazan arkadaş çok memnun....??
Neredeyse iyi ki yenildik yazacağız.....
Yenilginin güzelliği olmaz...
Yenilgi yenilgidir..
Kazanmak iyidir güzeldir ve geçerlidir...
Geçen seneden daha iyi futbol oynadığımız inkar edilenmez.Bu somut gerçek..
Ancak unutmayalım ki geçen sene Kayseri'ye kayseri'de yenilmemiştik.....
iyi oynadık yenilmek kotu oynayıp yenilmemekten daha iyi deniliyorsa bu düşünceye de saygı duymak gerekir.
Ama ben bu fikre katılmıyorum....

mksivas 20.08.2013 13:37

bıraz zaman lazım dıyen 58sıvas kardesım zaman gıttıkce alehte calısır butun takımların zamana ıhtıyacı var sade sıvasınmı sıvas gol atamıyor bunu cozmesı lazım takınık ekıbın yoksa hak etmedıgımız bır maglubıyet bunlar hep kuru lakırtı ve hep yenılgı sonrası boyle sozler duyarız gecen sende aynı ıdı

Külhan 20.08.2013 15:05

Bravo yigidom seninle gurur duyuyorum ilerisi icin sana bol sanslar diliyorum insallah bize cok güven veren bir futbol oynadiniz adamlar bir defa ellerine firsat gecti onuda gola cevirdiler bu bir sans eseri bizim bircok avantaj yakalamamiza ragmen sansizlikdan gola ceviremedik olur bu futbolun icinde hep var üzülmeyin gercekte cok süper oynadik insallah ileride cok güzel günler nbizi bekledigini görüyorum.

ressam58 20.08.2013 15:29

Olabilir...Yenilmekte var hemde.....EN BÜYÜK SİVASSPOR!!!!!

etlidöktürek 20.08.2013 15:36

takım rayına tam oturduğu zaman güzel bir futbol sergileyeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın, önümüzde hiç bozulmamış bir 33 hafta var içerdeki maçlarımızda sürpriz yaşamassak ligi çok iyi yerde bitirebiliriz..tabiki bunu söylerken futbolcuların tam anlamıyla adepte olması gerekiyor, bize düşen içerdeki maçları kaçırmamak ve tribündeki yerimizi almak..iyi yoldayız felaket tellallığına gerek yok;)

sivistar 20.08.2013 15:52

buraya yazıyorum 10 cu hafta lideriz.................................unutmayın bu yazımı

kayayatakci 20.08.2013 16:04

[COLOR="Red"]Editörün Notu :

Yorumlarınız, büyük harflerle yazıldığı için silinmiştir.

Lütfen küçük harfler kullanınız...[/COLOR]

58Sivaslilar 20.08.2013 18:02

Dogru söylüyorsun sayin karlos ama bu neyi degistirir önceki hocalarda ayinsini söylüyordu fakat birsey degismedi 3 puan malesef gool atanin hanesine yazildi cözüm bize dogru dürüs topa sut cekebilen tercübeli goolcü gerek yada oyuncularina bunu lütven ögret :confused:

58Sivaslilar 20.08.2013 18:06

Oyunu oynayan biz goolü atan kayseri demekki bunda bir yanlis var yani bir hata var bunun acilen gidrilmesi lagzim

SivasliMuhammed 20.08.2013 18:08

utaka takima alissin ozaman süperligde firtina gibi esen takim sivasspor olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27.