![]() |
Cevap: Dünya Sivas'ı Konuşuyor
[QUOTE=HALIL;876851]Sivasspor tarihinin en guzel golu diyebilirmiyiz?:)[/QUOTE]
okadarda degil hoca m alinin ne golleri vardı haksızlık olur |
O golü Costa atardı :D:D:D
|
Transfer yapııldığında iyi kumaşı olduğunu ama kendini gösterip gösteremeyeceği çalışma temposuna ve azmine bağlı demiştik, Ben bizzat Kasımpaşa maçıçnda izlemiştim ve çok beğenmiştim, Ligdeki Kayseri maçında da alışında bizim için yeni bir Bilica olabilir demiştim. Hala arkasındayım Bilicayı da geçebilir bu adam gollerine devam ederse
|
destek beyleeeer [url]http://www.ligtv.com.tr/pazartesi-gecesi-futbolu[/url]
|
Gol enfesti, ilginç olan şeylerden biri de topun önünden kaçan oyuncunun rakip Eskişehir'in sert şutlarıyla tanınan Diego olmasıydı. Adeta o da kenara çekilerek gole şapka çıkardı.
|
yedigimiz ilk golde kamaraya kafa vurdurmamaliydi ama genel olarak cok iyi oynadi attigi gollede bu guzel oyununu susledi tebrikler da Costa basarilarinin devamini diliyoruz
|
HELAL sana Costa simdiden Taraftar seni cok sevdi. Defansdan gelip Gol atmak Hemde Tam 90 ana her defans oyuncusuna nasip olmaz!:D:D:D
|
Allahtan top bir oyuncuya carpmadi. Mazallah mac tatil olurdu:)
|
[QUOTE=58fatihcan;876921][COLOR="red"]Allahtan top bir oyuncuya carpmadi[/COLOR]. Mazallah mac tatil olurdu:)[/QUOTE]
[B]hahahahahaaaaaaaa gardasim ayne ben de düsündüm az kalsaydi esesin oyncusu carpiyordu eger carpsaydi Adam bidaha kalkmazdi...... :D helal COSTAAAAAAAAAA devami bekliyorus :) [/B] |
[b]dünya medyasına 3 milyon €versen böyle sivasspor reklamını yaptıramazdık,bu reklamın değeri 2 200 €atılaN gol sivasspora çok önemli 3 puan kazandırdı 500 bin € da golün değeri,costa parasını çıkardı sayılır,yan top zaafını giderirse daha kaliteli stoper olur,borjanla birlikte yan top çalışması gerekiyor,kamara,alves,webo ,veysel böyle rahat kafa vurmamalı bilica o toplara giriyordu ,eksikliği olsada çok beğeniyorum iyi paraya satacağız costayı hele bizi avrupaya götürsünde :D[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |