![]() |
Cevap: MURAT AKÇA VE ENERAMO
[QUOTE=yildirimkef;899082]bu akşamki karabük trabzon maçında karabüğe 1 puanı eski sivaslı futbolcular murat akça ve eneramonun golleri getirdi[/QUOTE]
Bunlar bizim bir aralar begenmedigimiz oyuncular di. Ama eneramonun kumasi apacik ortada. Adam oyunuyor arkadas. Eneramoyu biz daha mumla arariz. |
gardaş sizin kafalar iyi ya da uykudan böyle oldunuz heralde.bu eneramo kendi isteğiyle ayrıldı sivastan.beşiktaşa gitmek için.şimdi bu adam sezon sonuna kadar kiralık olarak karabük'te.murat akça da aynı murat akça siz merak etmeyin.başlar saçma sapan kırmızı kartlar görmeye.bu sezon eline geçen tek şans olan antalya maçımızda yaptığı aptalca hataları bir hatırlayın sonra neden bizim takımımızda değil anlarsınız.
|
[B]Eneramo neden gitti bilin mi kardeş ? Eneramo alkolik kardeşinin çıkardığı vukuaatların artık dayanılmaz hale geldiği için ( Büyük telden atılmaları gibi ) gitti. Yönetim ne kadar efendi ki bunu hiç bir zaman gündeme getirmediler ...Murat Akçada bu takımda yedek olarak geldi yedek olarak gittii sen büyük takım taraftarısınız kimseyi aramıyoruz aramayız da siz hala tutuğunuz takımınızın büyüklüğünü fark edememiş komplekli kişilersiniz . Bu konu ve görüşleriniz takımımıza zarar veriyor bence saygı duymuyorum üzgünüm ...[/B]
[B]BUNLARI BİLİNDE SIZLAYIN DİYE PAYLAŞTIM... [/B] |
kim ne derse desin eneramo gitmemeliydi simdiyi görüyoruz 5 lig topcularini golcü diye aldilar hicbir faydalari yok.
cihan, pedro, aykut 1 eneramo etmez iste. :mad: |
[QUOTE=YigidooSivas58;899086]kim ne derse desin eneramo gitmemeliydi simdiyi görüyoruz 5 lig topcularini golcü diye aldilar hicbir faydalari yok.
cihan, pedro, aykut 1 eneramo etmez iste. :mad:[/QUOTE] bir bak bakalım eneramo'da john utaka'daki kariyerin ve yeteneğin 10'da biri var mı ? eneramo'nun,emenike'nin,yobo'nun zar zor girdiği, hatta çoğu zaman giremediği nijerya milli takımında utaka kaç maç oynamış bir bak.fazla gözünüzde büyütmeyin şu adamları gözünüzde.elinizdeki adamların kariyerlerini araştırın sonra zaten bunlar dikkatinizi bile çekmez. |
Eski oyuncularımız diye konu var ,bunun için konu açmaya gerek yoktu.
Maçın 90 dakikasını izledim.Murat sonradan girmesine rağmen 2 saçma sapan faul yaptı ve 2.golde büyük hatası var. Eneramo Karabükte iyi başladı.Eneramo'da her özellikten biraz var.En büyük eksiği gol vuruşları şuan için düzelmiş gibi gözüküyor.Bize yararlı olabilirdi ama arkasından vah vah denilecek bir durum yok.Komşunun tavukları bizlere kaz görünmeye devam ediyor. |
[QUOTE=alboran;899087]bir bak bakalım eneramo'da john utaka'daki kariyerin ve yeteneğin 10'da biri var mı ? eneramo'nun,emenike'nin,yobo'nun zar zor girdiği, hatta çoğu zaman giremediği nijerya milli takımında utaka kaç maç oynamış bir bak.fazla gözünüzde büyütmeyin şu adamları gözünüzde.elinizdeki adamların kariyerlerini araştırın sonra zaten bunlar dikkatinizi bile çekmez.[/QUOTE]
utaka zaten iyi ben utakadan bahsettim mi ?? ayrica utaka santrafor mu ?? ben pedro bal yapmaz ari ve aykut ve cihan 1 eneramo etmez dedim. |
[B]Gideni bırakıp kalanlarla ilgilenmek gerek, Murat ve Eneramo'yu değilde Manisa'ya kiraladığımız Abdülkadir'i konuşmalıyız sakatlığı devam etmesine rağmen bugün oyuna sonradan girmesiyle golünü atmasıı bir oldu hangi takıma giderse gitsin düzenli oynadığında sürekli gollerini atıyor ayrıca Fethiyespor'a kiraladığımız Ahmet Aras'da farklı özellikleri olan özel bir oyuncu bugün gol atmasada çok iyi bir performans gösterdi.[/B]
|
[QUOTE=YigidooSivas58;899089]utaka zaten iyi ben utakadan bahsettim mi ??
ayrica utaka santrafor mu ?? ben pedro bal yapmaz ari ve aykut ve cihan 1 eneramo etmez dedim.[/QUOTE] dostum bi kere yanlışın bu utaka santrafordu kariyeri boyunca.porstmouth ve sonrasında kanat forvet olarak denendi,bunun nedeni de süratidir. |
Cevap: Eski Oyuncularımız
[b]2 side sivasspordan ayrılmak istedi,eneramoyu kovmadık o daha fazla veren bjk yi büyük takımı tercih etti,oradada fırsat bulamadı karabükte coştu,ara transferde belki sezon sonuna kadar kiralasak iyiolurdu,murat akçada yedek kalmak istemedi bence stoperlik konusunda yiyeceği çok fırın ekmek var, ahmet şahbazdan fazlası yok ,eneramo forveti olmayan her anadolu takımına lazım bir oyuncu, başta sivasspor ve ts gibi takımlara tabii ,kendisini zevkle izliyorum sezon sonuna kadar 10 golü geçer bu hızla [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |