![]() |
[QUOTE=extrasivas]RH(-) Adana herzaman kan bulunur haber vermeniz yeterli[/QUOTE]
[B]kardes neyin negatifi onuda yazsaydın???[/B] |
A RH (+) kocaeli......
|
[B][FONT="Arial"][FONT="Book Antiqua"][B][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]B Rh (+) İstanbul [/FONT][/B][/COLOR][/B][/FONT][/FONT][/B]
|
[QUOTE=puar]benimkide (0-) negatif kan grubum...inşallah kimseye lazım olmaz.[/QUOTE]
[color=red]BENDE SENLE NİYE BUKADAR İYİ ANLAŞIYOZ DİYORUM ORHAN GARDAŞ KANBAĞI VARMIŞ ARAMIZDA YAWW :D BENİMDE ( 0-) NEGATİF AMİN UMARIM LAZIM OLMAZ KİMSEYE OLURSA SEVE SEVE ......ABİ SANADA TEŞŞEKKÜRLER HASSAS Bİ KONUYA DEĞİNDİĞİN İÇİN...[/COLOR] |
B Rh(+) ama ameliyatlı oldugum için zor durumda olunadıgı surece almıyolar.Ama olsun yinede bulunsun Muğladayım
|
A rH (+) istanbul
|
[QUOTE=1967_dernek_erhan][color=red]BENDE SENLE NİYE BUKADAR İYİ ANLAŞIYOZ DİYORUM ORHAN GARDAŞ KANBAĞI VARMIŞ ARAMIZDA YAWW :D BENİMDE ( 0-) NEGATİF AMİN UMARIM LAZIM OLMAZ KİMSEYE OLURSA SEVE SEVE ......ABİ SANADA TEŞŞEKKÜRLER HASSAS Bİ KONUYA DEĞİNDİĞİN İÇİN...[/COLOR][/QUOTE]
galiba gardas :) neyse bende sss seve seve veririm kanımı inş ihtiyacın olmaz :) |
Bir ünite kan bir hayat kurtarir
Benim kangrubum A Rh+ Almanya Herne
|
[QUOTE=Gunay][B]kardes neyin negatifi onuda yazsaydın???[/B][/QUOTE]
kusura bakmayin B RH(-) |
benımkıde A RH + ( İSTANBUL)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |