![]() |
Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur
[QUOTE=alaattin 5858;878322]istanbulda doğdum büyüdüm İT takımı feneri tutuyordum sivas spor ve sivas demir spor u gazetelerden haber bulabilirsek takip etmeye çalışıyordum fakat istanbulda doğmuş istanbulda yaşayan sivası hiçbilmediği halde sivas spor dan başka takım tutmayan futbol ve sivas spor aşığı bir yaşından beri istanbuldaki sivas maçlarını kaçırmayan aslan gibi yiğido yetiştiriyorum sivas spordan başka takım tutmadığı için oğlumla ve sivas sporumla gurur duyuyorum[/QUOTE]
benimde beş yaşında oğlum var emmisi :) ellerinden öper daha iki yaşındayken aşıladım sivasspor sevgisini |
[QUOTE=alaattin 5858;878322]istanbulda doğdum büyüdüm İT takımı feneri tutuyordum sivas spor ve sivas demir spor u gazetelerden haber bulabilirsek takip etmeye çalışıyordum fakat istanbulda doğmuş istanbulda yaşayan sivası hiçbilmediği halde sivas spor dan başka takım tutmayan futbol ve sivas spor aşığı bir yaşından beri istanbuldaki sivas maçlarını kaçırmayan aslan gibi yiğido yetiştiriyorum sivas spordan başka takım tutmadığı için oğlumla ve sivas sporumla gurur duyuyorum[/QUOTE]
Ben de sizin gibi şuurlu insanlarla gurur duyuyorum. |
bende sıbıryadayım sıvaslı ve sivassporlu olmaktan gurur duyuyorum.
|
Cok sacma bir haber yapmissiniz tebrik ediyorum sivasta olmayanlar sivassporu tutamaz mi ? :D
|
Ben her futbol stadiyumda sivassporluyum
|
başkenttede sivassporluyuz :)
|
büyük takımlarda oynadığımız maçlarda misafir seyirci tarafında sivasa küfreden sivaslılara kapak olsun
|
sivas .1 kez sampıyon olsun patlama yapar
|
Nedense benim inanasım gelmiyor. Sivas da yaşayanlar daha çok İstanbul takımlarını tutuyor bence. Asıl Sivasspor'u tek takım olarak tutanlar Sivas dışında yaşayan gurbetçi Yiğidolar. Eğer denildiği gibi Sivas da en çok Sivasspor tutulsaydı en kritik maçlarda bile 5-6 bin kişiye oynuyor olmazdık.
|
Biz neymişiz de haberimiz yokmuş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |