SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tepkisiz toplumuz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37044)

muspol58 08.10.2013 07:47

Cevap: Tepkisiz toplumuz...

ayıp gardaşımya içmeyin canlar boykot edin bakın nasıl geri dönüyorlar

favori58 08.10.2013 12:01

Tepkisiz millet topluluğu olduğmuzu yenimi anladınız?

Salim58 08.10.2013 12:43

[QUOTE=muspol58;879864]ayıp gardaşımya içmeyin canlar boykot edin bakın nasıl geri dönüyorlar[/QUOTE]

[B]Burada amaç çay içip içmemek değil amaç şekeri bol atarsan şerbete benzeyen adı çay diye satılan çayın soğuk havadan faydanılarak fiyatının yükseltilmesi.[/B]

4eylül 08.10.2013 12:51

soğuk havanın kazığı sivassporumuzun kasasına girsin 2tl olsun

[B]o soğuk havada mecburiyetten sırf ısınmak için içtik[/B]

58MySouL 08.10.2013 16:55

[B]Bizim işyerinde büyük bardak çay 10 kuruş.Maliyetini siz düşünün.[/B]

58MySouL 08.10.2013 16:56

[B]Millet almasın bir maç ama hiç kimse almayacak bakın bakalım çay fiyatı kaça düşüyor.

[U]Yıllardır taraftarı keriz yerine koyan aynı insanlar[/U].[/B]

ykorkmaz 08.10.2013 18:19

bu hafta bana 2 lira sattılar ıyı öpüyolar valla 3 cay aldım 6 lira ohhh :/

Abdullah DuMaN 09.10.2013 09:03

Yıllardır Tekel gibi aynı kişi tarafından işletiliyor bu nedenle kimse ses çıkartmıyor plastik bardağı dahil 25 kuruştan fazla değil maliyeti insaf insaf insanlar çay için değil ısınmak için içiyor o çayları paket suya gelince mal fazlası ile alınıyor örneğin 100 su fiyatına 100+50 gibi 10 kuruşta onun maliyeti aradaki farka bakarsan soygun başka birşey değil

34MUAMMER58 09.10.2013 09:30

[b]bozuk düzende sağlam çark aranmamalı,bu tür kazıklar sadece sivas stadında değil her stadda vetüm hayatımızda geçerli ,bizim milletimiz kadar fırsatı kazanca çevirme hastalığı ve becerisi başka milletde yoktur,eskiden millete ucuz meyve sebze yedirmemek için denize dökerlerdi,insanların ençok ihtiyaç duyduğu gıdaları saklarlardı , çay ,şeker,benzin ,gaz,tüp vs stok edip karaborsa fiyattansatarlardı,bugün gsm şirketleri,elektrik daıtım şirketleri millete öyle bi kazık atıyorki aklınız durur,bu staddaki kazıkların benzeri yollardaki restaurantlarda,havalimanında yaşanıyor,siz havalimanında iftar açmak için 1 simite 5 tl ,1 bardak suya 3 tl verinde, yolda 1 kepçe çorbaya 7tl,1 tabak makarnaya 7 tl 1 kase pilava 7 tl verinde nasıl bir soygun düzeninde yaşadığımızı yaşatıldığımızı görün, bu çayı 1.5 tlye satan adama niye böyle desen ağlaR, ben bu büfeye kaçpara kira veriyorum biliyormusunuz, temizliğini yapıyorum vs vs deyip kendini haklı çıkartmaya çalışır, dediğim gibi bozuk bir düzende sağlam çark bulunmaz herkes kendine göre haklı [/b]

DieForMetal58 09.10.2013 12:59

[B]Ben istanbulda oturuyorum.Istanbulu fiyatlarından bilirsiniz.Burdaki kafelerin çogunda bile çay 1.5 TL Sivasta böyle bir fiyat olması aşırı abartı.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.