![]() |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (21.10.2013)
[B]Konyadan
Deniz KILIÇ Top gerçek sahibine ulaşmış tebrik ediyorum geleceğin sivassporlusu olacak yeğenim. Konuklarınıza ve size iyi yayınlar diliyorum geçmiş Kurbanbayramınızı kutlarım [url=http://resimzade.com/Show.html?i=42471&token=69631][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42471&token=69631[/img][/url][/B] |
İstanbul mustafa polat
iyi yayınlar trabzon maçında ilk yarı adeta ecel terleri döktük,ikinci yarı rakibin 10 kişi kalmasıyla ilk yarıya göre çok farklı bir sivas izledik her iki devre arasında bu kadar farkın olmasını neye baglıyorsunuz,o kadar forvet oyuncuları alındı maça forvetsiz çıktık nerde bu adamlar |
[B]Almanya/Bremen Vahit Saritas
Merhabalar Nail bey size ve konuklarınıza iyi yayınlar dilerim benim iki sorum var..... Hocam Kamile niye Oynatmiyorsun acaba??? eger devre arasi giderse ( öyle gözükiyo malesef ) yinede oynat Adami Hocam Kadire ne bekliyorsun artik??? :mad: [/B] |
sivas 'tan kürsad
sorum ilhami baskoy e olacak. kamıl grosıckı gıbı yeteneklı bir oyuncunun hangi sebeple bu kadar vurdumduymaz olduğunu kendısı antrenörlük tecrubelerıne dayanarak anlatabılırmı |
[B]ben eskişehirden hüseyin[/B]
nail abi size ve tüm sivasa selamlar, saygılar sunuyorum abi neden roberto carlos hem kasımpaşa, hem trabzon maçına forvetsiz çıkıyor. ıyı pas yapıyoruz. ıyı oynuyoruz. korkmamak lazım trabzonu elimızden kaçırdık yazık oldu ıyı akşamlar diliyorum. |
Diyarbakırdan Şerafettin çimen...
Abi güzel seviyeli program için teşekkürler... Benim sorum... -Kasımpaşa macında ilk yarıda sahaya sürdügü fakat bekleneni veremeyen ilk 11 neden ts maçındada tekrar denemiş olabilir... -Hakemin Burhanın pozisyonunda penaltıyı vermemesi şehre ve takıma göre maç yönetiliyor sözünü aklıma getiriyor sizce? -Bizim takım nedense gol atmaya giderken neden böyle davullu zurnalı gidiyor karşı takım 10 kişi biz kontra ataga bile kortej eşliginde gidiyoruz. -Fotamaç gazetesi mustafa yumlunun dirseginin ziyaya carptıgını hakeminde kariyeri adına cok yanlış bir karar verdigni yazmış Allah aşkına trabzon türk takımıda SİVAS yunan takımımı böyle haber yapılıyor.. Kulubümüzden yada Televizyonunuz bu haberle ilgili bir kınama yada basın açıklaması birşey yapmayı düşünüyormusunuz.. iyi akşamlar... [url]http://egazete.fotomac.com.tr/[/url] kaynak burda Yorumlar... - Lig tv yorumcusu Markus Merk trabzonspor - Sivasspor maçında Burhan Eşer'e yapılan hareketin penaltı sarı kart olması gerektiğini söyledi.... - Sergen Yalçın : "Sivas'ın %100 bir penaltısı verilmedi. Hakem şehre, takıma ve taraftara göre maç yönetiyor." |
Almanya´dan Bülent
Sayin Nail bey dün Trabzon´da giyilen giri formalarimiza ne yazikki sempati ile bakamadik.Kirmizi beyaz renklerin disindaki bu gibi formalara bakis aciniz nedir? Forma tasarimini bizde kim yapiyor? |
Bursadan MURAT ŞAHİN.
İyi akşamlar nail bey benim sorum maça niye forvetsiz çıkıyoruz.Refik,rengifo,cihan,abdulkadir neden oynatılmıyor.Hücumda biraz etkin olabilseydik maçı alabilirdik.Burdan İstanbul medyasınada sözüm var.Adam gibi tarafsız yayın yapın SİVASSPORUN hakkını yemeyin.Bizim Sivas medyası bu konularda daha etkin olabilir.Onlara haber yaparken yaptırım gücümüzü uygulayalım... |
iyi yayınlar nail abi konuklarınıza saygı ve selamlar
benim 2 tane sorum olcaktı 1-gazetelerden okudugumuz haberlere göre roberto carlos ibrahim toramını istiyomuş yönetimde bunun için harekete geçmiş bu haberle ilgili bilginiz varmı 2-resmin siteden lisanlı ürünler satılcaktı bu ne zaman faliyete geçcek |
[COLOR="Red"]Sorusunda isim ve şehir belirtmeyen üyelerin mesajları silinmektedir[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |