SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın A Milli Takımda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37176)

sebobaba 11.11.2013 07:57

Cevap: Aydın A Milli Takıma Çağrıldı

arkadaşlar aydını aldığımız gün aydınla ilgili ben şunu yazmıştım bu aydın milli takımaçağrılırsa hiç kimse şaşırmasın diye vede oldu inşallah ümüt ve zayıda milli takımın değişmezleri olacak fatih terim gözündeki at gözlügünü çıkarıp şöyle bi baktığında ben bunları nasılda görmemişim diyeçek çok yakında inşallah

Kokomo 11.11.2013 08:04

Son derece normal bir durum.

Aydın inanılmaz iyi oynuyor ve formda.

Ferhat06 11.11.2013 08:33

Aydın için sevindim,hayırlı olsun,haketti.Ama Ziya,Korcan ve Ümit alınmak için havaya uçup uçağa tekme mi atmalı?:)

batur0658 11.11.2013 09:41

Cevap: Aydın A Milli Takımda

Arkadas milli takim serdar azizi aliyoda neden umit kurtu almiyo cok merak ettm simdi .o kabul tamam peki korcanin serkan kirintilidan ne eksigi var bunun bi aciklamasi var mi acaba

yerliturkuaz 11.11.2013 09:49

[B]Geçen hafta bir yorumumda belirtmiştim milli takım heyetinin bizim maçları takip ettiğini ve önümüzdeki hazırlık maçlarında Sivasspor'dan oyuncu çağıracaklarını. Nitekim beklediğim oldu. Aydın'ın yanında sonuna kadar Ümit ve Ziya'da milli takımı hak ediyor ama bana göre bir Anadolu takımından üç tane futbolcuyu çağırmak yemedi. Rize'yi saymıyorum çünkü onların arkasında siyasi desteğin olduğunu düşünüyorum. Bizim de arkamızda gerçekten mnemli bir destek vede lobimiz olsa idi şuan bu kadroda Korcan Ziya vede Ümitde olurdu. İlerleyen zamanlarda ben herşeye rağmen bu üç isminde kadroya dahil olabileceğini düşüyorum....[/B]

Yusuf Çevik 11.11.2013 09:53

[B]Aslanım benim Aydın,bu performansınla hak ediyorsun zaten.İNŞALLAH Milli takımın değişmez oyuncularından olursun.[/B]

noname87 11.11.2013 11:12

Bilal 30 yaşında Avrupa Şampiyonası 2016'da adam 33 yaşında olacak kötü futbolcu değil ama çok süper bir adam da değil bizim Ziya dururken Uğur Çiftçi'nin alınması İshak Doğan ne yapmışki kadroda bence çok yersiz seçimler var.

adres58 11.11.2013 11:20

Aydın kardeşimize hayırlı olsun.. Ama bu milli formayı hakeden başka oyuncumuz yokmudur. Ümit Kurt, Ziya Erdal fazlası ile hakediyorlar. Zaten milli takım bünyeside dahil Türk futbolunda sol bek sıkıntısı yaşanırken Ziyanın seçilmemesi tamamen Anadolunun makus talihinden kaynaklanmaktadır. Ayrıca Aydın ile ne yapıp edilmeli sözleşme yenilenmelidir. Israrla üzerine gidilmeli...

savaş2 11.11.2013 11:27

***milli takımımızda aydına başarılar dilerim ,bence korcan,ziya ve ümitde milli takımı hak ediyor.

yigido yakup 11.11.2013 12:24

Yönetimimiz sözlesmesi sezon sonu bitecek oyuncularin mukavelelerini uzatmasi gerekiyor.

Bir Erman durumunu yasamak istemiyorsak gec kalmamaliyiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25.