![]() |
Cevap: 2014 ARA TRANSFER
KUSURA BAKMAYIN KALVYE BOZUK BAZI HARFLER YOK
|
Yabancı transferlerde bu isimler alınırsa SİVASSPORUMUZ adına süper transferler olur bana göre
IBINI ISEİ Abderazzak Jadid Mohamed El Gabas Yıldız oyuncular isim yapmış oyuncular pek önemli değildir yeterki takıma katkıları olsun yeter bu söylediğim isimler değerlendirilebilir ...... |
Aynı öneriye devam bu adam bizde çok iş yapar.Porto'dan satın alma opsiyonlu kiralık alabiliriz.
[B]Nabil Ghilas[/B] |
Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.
|
[QUOTE=Turan 59;887806]Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.[/QUOTE]
Kaleciler iyi diyorsunuzda,gerçekten Korcan`da yan toplarda zayıf.Son Antalya maçında bile bu gözüktü.Antalya bir gol atmıştı o gol ofsayttı,o pozisyona dikkat etmek gerek.Gerçekten Borjan`da Korcan`da yan toplarda iyi değiller. |
Daha real haber..
|
benim anlamadigim bir konu var lütfen biri bana anlatsin.
Anlamadigim konu su: Rengifo gitti, grosickide gidecek ve böylece 2 yabanci oyuncumuz gitmis olacak. Bildiginiz üzere de Hocamiz dünya Markasi Carlos. Neden hala türkiye liginden oyuncu alma cabasindalar ? Carlos grosicki ve rengifonun yerine neden Brezilyadan oyuncu takip edip teklif götürmüyor ?? Sizce bu daha mantikli degil mi ? Santrafora Tevfik köse yerine Brezilyada maaliyeti düsük ne kadar kaliteli futbolcular var mesela Tevfik kim ???? hayatimda tanimam etmem onu ayrica bu futbolcu nereye kadar faydali olabilir ?? Takimimiz avrupaya gitse yeterli olmaz bu futbolcu. Kisaca giden yabanci futbolcularimizin yerine Carlos neden Brezilyayaq yönelmiyor ??? |
[QUOTE=Turan 59;887806]Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.[/QUOTE]
senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu |
[QUOTE=06batu58;887813]senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu[/QUOTE]
küçümsemek bozuk :mad::mad: |
forvet alalımda iyisinden o bile bizim için çok etkili olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |