![]() |
Cevap: Ümit'e Beşiktaş Kancası
Ümit i yazın alman klübü istemişti heralde werder bremendi rus yadan da iki takım istemişt idemekki iyi oyuncu kendi oyuncumuzu küçük görmeye gerek yok oyuncu illa gidecem diyorsa 2 milyon+ toraman+ eneramo bence iyidir
|
2milyon +sezer ozturk olabilir
sezer bizim takimda is yapar ortasahaya taze kann lazim |
[QUOTE=hukukçu58;891792]Cinconlu chedjunun.ümitten daha.iyi olduğunumu.iddia ediyorsun.?[/QUOTE]
fransada yılın stoperi iyi olduysa kusura bakma da ümitten 2 gömlek daha üstün bir oyuncu demektir. ümit iyi bir stoper köt demiyorum ama o adamlarla kıyaslamak saçma olur |
[QUOTE=DoomsDay58;891795]32 yaşındaki Bruno Alves'e o kadar para verilmesini mantıklı buluyorsun da 22 yaşındaki Ümit senin gözünde 3 milyon euro etmiyor. gerçekten çok komiksin kardeş :D[/QUOTE]
ben sadece örnek verdim komik kardeş. semih kaya da 8 milyon euro ediyor ümit de o nasıl oluyor? 32 yaşındaki alves fenere gelmeden önce 22 milyon euroya transfer olmuştu kıpssss ;) |
[QUOTE=PETKOVİC;891805]ben sadece örnek verdim komik kardeş. semih kaya da 8 milyon euro ediyor ümit de o nasıl oluyor? 32 yaşındaki alves fenere gelmeden önce 22 milyon euroya transfer olmuştu kıpssss ;)[/QUOTE]
Ben 8 milyon euro ediyor demedim sadece Beşiktaş'ın teklifi diye söylenen 3 milyon eurodan bahsettim. 8 milyon euro tabi ki abartı ama 3 milyon euro fazla değil. ama 1 milyon euro da çok az. |
Ümit'in şuanki performansını ve yaşını düşünürsek minumum edeceği rakam 5 milyon Euro'dur.
|
bence İbrahim artı 2milyon güzel pARA ,
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]havasını alır beşiktaş bizde size vere koyuncu yok hadi başka kapıya[/B][/FONT]
|
[QUOTE=svsli585858;891810][FONT="Comic Sans MS"][B]havasını alır beşiktaş bizde size vere koyuncu yok hadi başka kapıya[/B][/FONT][/QUOTE]
havasını alır beşiktaş bizde size verecek oyuncu yok hadi başka kapıya |
İki-üç hafta önce 'Ümit kadro dışı bırakılmalı mı? konu başlığı ve anketine evet diyen 80 küsür üye vardı. O zaman saçmalayanlar, bugün de Ümit'i sekiztaşa pazarlamaya kalkıyorlar.
Türkiye'nin büyütülmüş kulüpleri futbolcu öğütme merkezleridir. Türk futbolunun geleceği de orada değil herşeye rağmen Anadolu kulüplerindedir. Bu bir. İkincisi, Mecnun Başkan gerçekten 3 milyon euro değer biçmişse az demiştir. Ümit, o paranın iki-üç mislidir. Kaldı ki şu an Ümit'i vermek çok büyük risk, hatta intihar olur. Futbolcu vermek için sezon sonunu beklemelidir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |