|  | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [QUOTE=58megayigido;894645]Merhabalar iyi yayınlar.. sivasspor lige çok iyi bir başlangıç yaptı fakat yedek kulübemiz hala zayıf kulübeyi zengilenleştirmek gerekmiyor mu sizcede .. Anelka nın ismi sivasspor ile anılıyor bir bilginiz varmı ? atıf ın sözleşmesi uzatıldı mı ? çok güzel bir programınız var emeği geçen herkeze Teşekkürlerimi sunuyorum sizide ilgiyle takip ediyorum ..[/QUOTE] ben istanbuldan İbrahim ismimi yazmayı unutmuşum biraz önce soru sormuştum kusura bakmayın .. | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [B]Konyadan Deniz KILIÇ Sivasspor Konyada hangü gün ve otelde kalacak bellimi çok özledik saygılar iyi yayınlar[/B] | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) Tekrar soruyorum unuttum..  Sivas/Oğuzhan Grosicki transferinden 750 bin euro para kazandığımız doğru mu? Pedro Oldoni bizim asıl santraforumuz olarak mı düşunülüyor? | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [B] Sivastan Anıl ERCİNS İnternet üzerinden lisanslı ürün satışı ne durumda? Beklentileri karşıladı mı? [/B] | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) Belçika'dan Ömer İyi yayınlar Faruk başkanımı daha sık ekranda görmek istiyoruz benim sorum - Hayrettin Yerlikaya ne durumda ne yapıyor bu konuda bilgi verirmisiniz. Kaptanı çok özledik en azından bir haberini sizin sayenizde alalım | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [B]Tuğrul Yaman  Aydının sene sonu sözleşmesi sona eriyor .Aydınla sıkıntı yaşarmıyız ? Aydın bu takımın vazgeçilmezi olmasını isterim ...[/B]:) | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [B]Samsun'dan Çağrı Tekrardan iyi akşamlar. Roberto Carlos'un idmanda giydiği Adidasın polo yaka tişörtleri e-store da satışa çıkarsa çok fazla satılacağını düşünüyorum. İnternetten bir forma aldım, bir de o tişörtlerden almak istiyorum ama satışta yok.[/B] | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) sivastan emre seneye insallah sampiyonlar liginde gruplara kalip barcelonayi 4 eylulde gormek nasip olur :) | 
| 
 Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (27.01.2014) [B]Fransa'dan Hikmet SARIYILDIZ;  [/B] Stadyum inşaatı takviminde teslim edilebilecek mi? Yönetimize saygı ve selamlar Nail Hocam... | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:47. |