![]() |
Cevap: Torku Konyaspor - Sivasspor
Mesut Bakkal yönetiminde inanılmaz bir çıkış gösteren KOnyaspor karşısında puan alacağımızı düşünmüyorum.
Özellikle FB maçındaki oyununu oynarlarsa kesin kazanırlar. |
maç sonucu ile alakalı hiç bir fikrim yok
Tamamen rakibe bağlı Rakip açık futbol oynarsa kazanma ihtimalimiz yüksek Kapalı defans anlayışı ile çıkarsa yeniliriz |
bu maçi aliriz merak etmeyin kupada sivas bilerek yenildi. hafta sonu goreceksiniz.
|
Konu açmada yetkili arkadaşlara öneriyorum ..
Bugüne kadar beğeni ile izlediğimiz ve galip geldiğimiz maçlar oldu aynı zamanda kahrolarak izlediğimiz ve mağlup olduğumuz maçlar oldu her iki durumda da olumlu ve olumsuz görüşler yorumlar birbirini izledi.. O halde şu sorunun cevabını arasak yanlış mı olur ? - Yenildiğimiz maçlarda Biz kötü olduğumuz için mi yeniliyoruz ? Ya da rakip daha iyi oynadığı için mi yeniliyoruz ? -Galip geldiğimiz maçlar da Biz çok iyi olduğumuz için mi Galip geliyoruz ? yada rakip kötü futbol oynadığı için mi galip geliyoruz ? Çünkü eğer gerçekten istikrarlı bir şekilde iyi futbolumuz olsa bir galip bir mağlup durumu olmaz ? Bu konunun forumda tartışılmasında fayda görüyorum.. Sevgi ve Saygılarımla, |
Orta saha ve santırafor transferi şart bu takıma..
|
konya bıze fark atar fenerbahceye karsı oynadıgı gıbı oynarlarsa bıze fark atar
|
kim kime fark atıyor bolum :D konya kim ? her ne kadar yeni alınan forvetten ümitli olmasam da bu maç atacak gibi geliyor. bu maç bizim beyler ;)
|
Konya tehlikeli forvetlere sahip çok ilginç bir maç olacak...
|
Konya için kırılma maçı, devre arasında kadrolarını güçlendirdiler, yenilirlerse oradan çıkmaları çok zor, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar muhtemelen. Benim bu maçtan şahsen hiç umudum yok, bizim çocuklar yorgun, 26 maçtır hep aynı kadro, yenilseler de onlara sözüm yok. Yönetimi çok seviyorum ancak bu devre arası gidenler ve yerlerinin doldurulmaması konusunda yanlış yaptılar. Elimize bir daha böyle şampiyonlar ligi şansı gelmeyebilir. Kendimizi kandırmayalım, Biz her sene şampiyonluğa oynayan takım değiliz, seneye bakarsın kümede kalma mücadelesi veririz. Daha önce de bunlar geldi başımıza, Transfer konusunda biraz daha cesur davranmalarını bekliyordum, olmadı. Pedro'nun taraftarın istediği gibi bir santrfor çıkması mümkün değil. Adamın ateşi bitmiş, geçen sene mücadelesini beğenmediğimiz Pedriel bile bundan iki gömlek üstün.
|
Arkadaslar su sitede yazi olarak hic bizi fevori gösteren bir yaziya rastlamiyoruz hep kötü biziz hep yenilen biziz hep elestirilen biziz ama tabloya bakiyorum encok gol atan takimda biziz bu ne demek ben anlamiyorum yani size göre sivasspor hicmi yenilmeyecek hicmi kayp etmeyecek bu nasil anlayis allahaskina böyle takim nerede v arsa bana bir gösterin degilmi lig baslangicinda fener konya ya yenildi ama su an oniki puan önümüzde diger bir konu bir futbol takimi ne Kadar zamanda yorgunluk atar bizim takimimiz ücgüne yakin dinlenemiyorsa birakin o takim bankasya ya gitsin bu ne karamsarlik ben bunlarin hic birisini mazeret olarak Kabul etmiyorum bende azda olsa futbolun icerisinden geldim bana bunlar mazeret diye yutturamazsiniz lütfen baska yerlerde hata kusur arayalim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |