![]() |
Cevap: Erdoğan istifa etti
Transferlerle ilgili bir sıkıntı olduğu herkesin dediği gibi çok aşikar, son gününe kadar beklemesinin sebebi de verdiği liste olacak ki madem benim önerdiğim oyuncular alınmıyor o zaman hak etmediğim parayı alamam diyerek istifa etmiş olmalı diye düşünüyorum. Çok fazla bilmediğimiz konularda insanları yargılamamalıyız. Yolu açık olsun 2 taraf içinde hayırlısı olsun diyelim
|
yolun açık olsun yiğido murat inşallah hayatında futbolun gibi başarılarla dolar
|
Yolun açik olsun sen Sivasspor'u seviyordun bizde seni seviyoruz
|
bence kötü haber.........
|
INSALLAH Böyle olmaz ilk yarida 5 inci siraya oturan sivasspor eger takimdaki basarisizliklar devam edese bunun faturasi birilerine kesilir bu karlos olur yönetim olur ????????????????????:confused:
|
Umarım Murat Erdoğan, yapacağı basın toplantısında bütün bildiklerini açıkça paylaşır, biz de bu sitede neden bir süredir yırtındığımızı ve buna kimin ya da kimlerin neden olduğunu anlarız.
|
SIVASSPOR VAR olmasi icinde basarili olmak zorunda bunun önü dengesiz hareketlerle dengesiz transferlerle kesiliyorsa buna sebep olanlarda faturaya hazir olmalilar isallah ben yanilirimda sivasspor basarili olur:confused:
|
Murat gardasimiza cok tesekkürler aciklamasini bekliyecegiz görelim kimle anlasamadi durup dururken insan vazifesinden ayrilmaz
|
MECNUN Baskan karlosu getirdi tam yetki verdi sivasspor buraya kadarda basarili oldu simdi isler yolunda giderken acaba birleri frenemi basiyor bastiysa neden basiiyor???????????????????
|
murat erdoğan oynadığında başarı için varını yoğunu ortaya koyan,başarıya odaklanmış bir kişiydi. sivasspordaki görevindede başarıya ulaşmak için doğru bildiği işleri, metin şentürkün bile görebildiği düşüşü önlemek için uğraştı olmayınca bıraktı.ben ve murat kardeşimiz yanılmış olsa.sivas seri galibiyetlere başlasa bizi yanıltsa.düşme hattındaki elazığ 5 galibiyet alsa bizim puana yaklaşacağı daha oynanmamış 15 hafta var.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |