![]() |
Cevap: Carlos'tan gözdağı
Atma karlos atma onun icinmi son zamanda önüne gelen yeniyor ilk yari icin gecerli o söyledigin :confused:
|
Takimada söyleyecek birseyimiz yok sivasspor elinden geleni ilk yarida yapti bizi forvertsiz buraya getirdi bundan sonra olanlardan yönetim sorumludur cünkü adam gibi bir transfer yapmadi:D
|
görecez bakalım carlos efendi bu maçıda kaybedersen sanada tepkiler başlar haberin olsun aldıgın tüm forvetler kazma çıktı
|
Takımın forvetsiz olduğundan dem vuranlar unutmasın ki yıllardır bu takım kendisini desteklemesi gereken "taraftarsız" maçlarını oynuyor. Ligi forse eden bir takıma sahip olmanın mutluluğunu yaşamak varken herkes nasıl olsada eleştirsem derdinde. Buyrun kaliteli oyuncuları olan Kasımpaşaya, forvetleri olan Eskişehire yada geçen hafta 6 tane yiyen Bursaya. Sivasın şehir olarakta neden gelişemediğini anlamak isteyenler burada yazılan yazılara bakarlarsa durumu çözebilirler. Siz evlerinizde oturup çekirdek yemeye ve klavyele marifetiyle takıma sahip çıkmaya devam edin !!!
|
komik...............................
|
fbli taraftarlar sahaya atlar olay çıkarırsa hükmen galib sayılırız 3 puanı ancak öyle alırız ilk maç gibi olmayacak derken ne demek istedi acaba carlos :confused: transfer konusundada carlosa kızmayın adam kaç tane isim önerdi yönetim almadı adam ne yapsın 0 borçları varya hani
|
Sahaya insinler bakalim, 3 puan cepte ozaman.
|
[FONT="Arial"][B]Carlos sözünde durdu da, Carlos'a sallayanlar nerde?...[/B][/FONT]
|
Sivas şike yaptı diyen zıt-ı .....erenler ...! NERDESİNİZ ?
Geçenlerde bir mesaj vardı aradım bulamıyorum.''Sivas'ın tarlası sürüldü bu maç Fenerin ''gibi sözleri öyleyen dalkavuk NERDESİN ? Öyle veya böyle, kazanalım veya kaybedelim herkes ağzına geleni yazıyor.Yok şike yapıldı aman maç satıldı, gördünüz mü maç sonunu ? Aziz Yıldırım'a şike yapsana diye bağıran Sivasspor taraftarınada ayrıca kocaman bir yuh.Kardeşim sözde şike taraflarından biride sensin , insan kendine bu söylemi nasıl yakıştırır? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |