SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37555)

fatihcan58 09.02.2014 18:15

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu galibiyet transfer yapmaz Sivas Spor ligi 7nci 8nci bitirenlere diyenlere kapak olsun. .. tek büyü Sivasspor

ihtiyar yiğido 09.02.2014 18:17

FB kesin yener diyen Sivasspor'u yok sayan taraflı yorumcu müsfetteleri ne diyecek merak ediyorum

Morten58 09.02.2014 18:18

[QUOTE=Respect58;897820][B]Fenerbahçe'nin üzerine gitmeyip geride kalmak akıllıca bir hareketti.Carlos ilk maçtaki hataya düşmedi.

Bugün aldığımız galibiyette hakem ve şans faktörünün etkili olduğu da bir gerçek.Verilmeyen net penaltı hakem hatası Egemen çirkefinin kırmızı ise şanslı olduğumuz andı.

Oyun anlamında zaman zaman iyi atağa çıksak da forvetsiz oyun anlayışı bence kesinlikle saçmalık.Carlos bu anlayıştan vazgeçmediği sürece şampiyonda olsa benim için başarılı bir teknik direktör değil.

Aydın'ın yedek kulübesine geçme vakti çoktan geldi geçiyor fakat bakıyorum Carlos Utaka'yı oyuna aldığında bile Aatıf forvet oynuyor.Normalde Atıf'ın sola Utaka'nın forvete geçmesi beklenir.Maç içerisinde Aatıf'ın sola geçtiğinde nasıl etkili olduğunu gördük.Gollerde topu getirende Aatıf'tı.

Oyuncu değişikliklerinde neden bu kadar beklediğini de anlamıyorum.Mehdi'yi daha erken alsa oyuna farklı galibiyet alabilirdik.

Şuanda baktığımızda herşey bizim lehimize işliyor.Eskişehir ve Kasımpaşa'nın kaybetmesi,bizim bugün kazanmamız ilerisi için ümit verse de şuanki kadro yapısı ile 3-4 hafta sonra bizim bu yarıştan kopacağımızı düşünüyorum.Diğer takımlarla mücadele edecek kadro genişliğine sahip değiliz ve deplasmanlarda çok kötüyüz.[/B][/QUOTE]

Katildigin noktalar var basta Aatif nicin forvet oynuyor konusunda , ama baktigimiz zaman John Chukuwadi Utaka da gercek forvet degil kanatlarda daha iyi olan birisi ve o direkt forvete gecseydi o gol gelmeyebilirdi.

Ayrica Aydin tamam cok hata yapiyor ama her an oyunu degistirebilecek bir oyuncu oldugu icin sahada tutmustur ona cok güveniyor Carlos , bende.

fatihcan58 09.02.2014 18:19

[QUOTE=Respect58;897820][B]Fenerbahçe'nin üzerine gitmeyip geride kalmak akıllıca bir hareketti.Carlos ilk maçtaki hataya düşmedi.

Bugün aldığımız galibiyette hakem ve şans faktörünün etkili olduğu da bir gerçek.Verilmeyen net penaltı hakem hatası Egemen çirkefinin kırmızı ise şanslı olduğumuz andı.

Oyun anlamında zaman zaman iyi atağa çıksak da forvetsiz oyun anlayışı bence kesinlikle saçmalık.Carlos bu anlayıştan vazgeçmediği sürece şampiyonda olsa benim için başarılı bir teknik direktör değil.

Aydın'ın yedek kulübesine geçme vakti çoktan geldi geçiyor fakat bakıyorum Carlos Utaka'yı oyuna aldığında bile Aatıf forvet oynuyor.Normalde Atıf'ın sola Utaka'nın forvete geçmesi beklenir.Maç içerisinde Aatıf'ın sola geçtiğinde nasıl etkili olduğunu gördük.Gollerde topu getirende Aatıf'tı.

Oyuncu değişikliklerinde neden bu kadar beklediğini de anlamıyorum.Mehdi'yi daha erken alsa oyuna farklı galibiyet alabilirdik.

Şuanda baktığımızda herşey bizim lehimize işliyor.Eskişehir ve Kasımpaşa'nın kaybetmesi,bizim bugün kazanmamız ilerisi için ümit verse de şuanki kadro yapısı ile 3-4 hafta sonra bizim bu yarıştan kopacağımızı düşünüyorum.Diğer takımlarla mücadele edecek kadro genişliğine sahip değiliz ve deplasmanlarda çok kötüyüz.[/B][/QUOTE]

Su 4 büyütulmus formasını birak ta bizi destekle 3 sezondur hakem yuzunden kaybettiğimiz maclara bak maçı nedense fenerli gozuyse izlemissin meirelesin hareketine hiç deginmemissin yorumlarını begenenlerede bu cevap kapak olsun

savaş2 09.02.2014 18:20

***sadece 3 puan güzel,bu oyunla önümüzdeki Eskişehir macı için yetersiz derim,
---nedeni defans kendisine çeki düzen vermeli da çok riskli hareketler yapılıyor.takım oyunu sahaya yansıtamıyoruz .aydın ve şeşo cok benciller, kanat oyuncularımızın kenarda yapılan ortalar arkadaşlarına bakarak yapabilirler.nihat her zamanki gibi cok iyidi.oyuncu değişikli erken yapılsaydı 6 -0 farkla kazanabilirdik.zaten gelen gecen fb yi yeniyor cincona yaklaştırmak istiyorlar.

mishka 09.02.2014 18:23

Galibiyet mükemmel oldu bu dönemde ama hatalarımızı da görelim. Maçın ibresi kırmızı karttan sonra değişti yoksa bu oyun anlayışı bu kadroyla işimiz zordu. Aydın her ne kadar golü atmış olsa da takımın oyun anlayışını olumsuz etkiliyor ve bireysel hataları da atak olarak geri dönüyor. Atıf'ın forvet oynaması hatası da aynen devam ediyor.

Hakemin de verilmeyen penaltı konusunda hatalı olduğunu, Egemen'in sarı ve kırmızı kart konusunda doğru karar verdiğini düşünüyorum.

metee58 09.02.2014 18:24

Bu galibiyet Sivaslı olupta fenerbahçeyi destekleyenlere gelsin :) Golüde onun için 58.dakikada attık :D

okan3336 09.02.2014 18:25

sevinçten sabah kadar yorum yazasım var buraya :D

yigido yakup 09.02.2014 18:27

yazdiklarina harfiyen katiliyorum Bugün kimse kendini kandirmasin Feneri biz oynayarak yenmedik nasilki cimbom a Halis Özkahya sayesinde kaybettiysek bugünde Hakem ve Egemen sayesinde yendik

Hersey güzel

SOYUTPADISAH 09.02.2014 18:29

Bu galibiyet dün bu sitede takımına güvenmeyen çekirdekçilere gelsin. Ligi nerde bitireceğimizi bırakın Sİvassporun kalbinizdeki yerini düşünün. Çıktık oynadık ve kazandık olay bu kadar basit. Ha birde objektif yorumları yapan Rıdvan bu galibiyet sana da kapak olsun. İşi gücü fenerin yenilgisine kılıf bulmak!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13.