SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37559)

''Samed58'' 10.02.2014 11:16

Cevap: Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?

Stadda bunu bagranlar sivasspor degiller bence kesin gs ve bjk taraftaridir

yorumyapıyombenya 10.02.2014 11:22

Adam haklı, şerfyoksunu kişiler yüzünden bu adam dan laf yedik

Harput0658 10.02.2014 11:36

[QUOTE=''Samed58'';898105]Stadda bunu bagranlar sivasspor degiller bence kesin gs ve bjk taraftaridir[/QUOTE]

İçlerinde mutlaka GS BJK taraftarı vardır ama bizde de çok var o tiplerden. Ben istanbulda her maça gidiyorum. Sağa sola sataşan küfür eden hareket çekenler oluyor içlerinde Sivastan Gelenlerde oluyor bazen. Uyarıyoruz "arkadaşım yapma maçını izle tesahüratını yap. Niye küfür ediyosun hareket çekiyosun" diyoruz ama anlayan kim. Haksız biz oluyoruz. Neymiş vay efendim biz tırsakmışız. onlar bize hareket çekip küfür ediyorlarmış biz niye karşılık vermeyecekmişiz.

metee58 10.02.2014 11:51

Valla adam sonuna kadar haklı o bağıranlar kendini biliyodur gelmeyin abi maca zarar vereceksen rezil edecksen gelme

bumin58 10.02.2014 12:15

Ulan ....... aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....

Del Piero 10.02.2014 12:43

Ulan geri zekalılar yüzünden azize haklı diyoruz ve bütün Türkiyeye rezil oluyoruz, şimdi çıkarlar bunu biz yapmadık derler araya gs bjk ts taraftarlari yaptı derler ulan onları susturamiyorsaniz eğer sizin gibi grubun ben... senin gibi tribun liderinin taa ... Resmen sivasspora bomba atıyorlar sizin lazlardan ne farkınız var onlar dusman belli ya siz hainmisiniz lan bunu yapanlar gerçekten hain ve en büyük sivasspor düşmanı

karşıyakalı 10.02.2014 12:48

sivasspor başkan haricinde yeniden bi yapılanmaya gitmelidir taraftar ve yönetim olarak her şey gözden geçirilmelidir.anlayan anlar ne demek istediğimi

DOGU_BEY 10.02.2014 14:11

[B]azizin şu lafını da bize yedirdiler ya helal oslun onlara...Mecnun başkanı CAN DAMARINDAN vurdular hem de bizim içimzideki sözde Sivasspor sevdalıları(!)...[/B]

HababamHa 10.02.2014 14:32

Aziz yıldırıma yapılan yanlışta, Aziz yıldırımında her zaman yaptığını yine tekrarlayıp soyunma odasına inince hakem odasının kapısında hakeme ağzına geleni söylemeside yanlış.

34yigido34 10.02.2014 18:16

arkdaş bizim taraftarlar bi kendini geliştiremediler istanbulda gs maçına gittim bizim taraftar gs taraftarına 6 yapıyo yok küfür ediyo hakaret ediyorlar durduk yere kendi kendimize küfür ettiriyorlar artık birşeylerin degişme zamanı geldi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53.