SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   O Karakteri Arıyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37695)

PATRON 58 17.03.2014 12:53

Cevap: yönetim şimdi napacaksınız

artık mecnun ve yönetiminin sonu gelmiştir teşekkür edilip helalleşilip yollar ayrılmalıdır büyük bi kan değişikliği şarttı bakın recep mamurlu süleyman hurmalı gayserinin hali ortada eğer bizde onlar gibi olursak düşeriz.tek sorun yönetim anlayışındaki bilgisizlik cahiilllik ligin en kötü iş bilmez yönetimi bizde bunu herkes biliyor sedat pekerde çıktı mecnun reisinin yanında işe başlar bizide bırakır artık İNŞALLAH

58 Amsterdam 58 17.03.2014 12:53

Cevap: Roberto carlos

[QUOTE=ready;903326][B]şimdiye kadar sivasspor çok başkan gördü tamam mecnun başkanın hakkınıda yemeyelim ama As olan sivasspor kukübü ve taraftarlarıdır kişiler ve yöneticiler teknik kadro gelip geçicidir[/B][/QUOTE]

Tabiki oyledir haklisin ama kim aday olacak ?
Su para destegi soz verip de parayi yatirmayan is adamlari mi ?

babapiton 17.03.2014 12:59

Bir çok takım başkanlarının siyasi ve mali hırsları yüzünden küme düştü.Başkanımız bu yönden mükemmel sadece Sivasspor'u düşünüyor ve beraberindeki bir çok yöneticimiz iyi ve çok tecrubeli bir durumda onların tecrubeleriyle küme düşme olasılığımız çok düşük fakat başkan tv lere çıkıp röportaj verdiğinde transferde hata yaptık demiyor.Kabul edin artık 500 bin euroya ortalama bir forvetle şuan 42-43 puandaydık.Yazık ettiler takıma,daha oyuncu almadan djebbouru yollamak zaten büyük bir yanlış.Yönetim çok realist hiç bir maceraya girmeden kümede kalalım yeter havasındalar,bu yanlışlarını düzeltmeliler.Bunu düzeltmek için kendilerini kandırmayı bırakmalılar.Hatayı kabul etmek erdemdir.Hiçbir şey için geç değil 4. ile 1 puan fark var.Roberto Carlos'a sert ol talimatı verip bir kaç uyarıyla ve taktiksel değişiklikle toparlanabiliriz.Bu kadro ilk yarı 4.bitirdi.
Yine başarabiliriz.Yeterki mücadele edip inanalım.

58 Amsterdam 58 17.03.2014 13:02

[QUOTE=babapiton;903336]Bir çok takım başkanlarının siyasi ve mali hırsları yüzünden küme düştü.Başkanımız bu yönden mükemmel sadece Sivasspor'u düşünüyor ve beraberindeki bir çok yöneticimiz iyi ve çok tecrubeli bir durumda onların tecrubeleriyle küme düşme olasılığımız çok düşük fakat başkan tv lere çıkıp röportaj verdiğinde transferde hata yaptık demiyor.Kabul edin artık 500 bin euroya ortalama bir forvetle şuan 42-43 puandaydık.Yazık ettiler takıma,daha oyuncu almadan djebbouru yollamak zaten büyük bir yanlış.Yönetim çok realist hiç bir maceraya girmeden kümede kalalım yeter havasındalar,bu yanlışlarını düzeltmeliler.Bunu düzeltmek için kendilerini kandırmayı bırakmalılar.Hatayı kabul etmek erdemdir.Hiçbir şey için geç değil 4. ile 1 puan fark var.Roberto Carlos'a sert ol talimatı verip bir kaç uyarıyla ve taktiksel değişiklikle toparlanabiliriz.Bu kadro ilk yarı 4.bitirdi.
Yine başarabiliriz.Yeterki mücadele edip inanalım.[/QUOTE]

Dogru soyluyorsunuz, bakin Ordu spor su anda cok kotu durumda.
Sebebi ise cok fazla para harcamak, transferler daha pahaliya patladi onlar icin.

OLCAY_58_AKKUS 17.03.2014 13:20

Cevap: Roberto carlos

[QUOTE=58 Amsterdam 58;903330]Tabiki oyledir haklisin ama kim aday olacak ?
Su para destegi soz verip de parayi yatirmayan is adamlari mi ?[/QUOTE]

mecnun başkan cebinden para mı veriyor sanıyorsun?Yayın gelirleri fazlasıyla yeter külübü yönetmek için yeterki bilinçli kullnılsın.

kaplanlı 17.03.2014 14:27

Cevap: O Karakteri Arıyoruz

aynı demeci erciyes maçından sonrada verecek.ödül verir gibi birde takıma izin vermişler.maçın ilk 15 dakikasını gol yemeden atlatabilirmiyiz acaba büyük başarı olur.süper ligde oynayan takım bu kadar kolay gol yemez.yememesi lazım.bunu göremeyip aynı ezberle sahaya çıkan teknik ekip olamaz.gören duyan varsa söylesin.

ankastre 17.03.2014 14:41

karaktermi vardıki arıyonuz hoca

karagöz58 17.03.2014 16:53

sadece yazıklar olsun başimızı yere eğdirenlere başkada bir şey demiyorum:mad::mad:

58YIGIDO58 17.03.2014 16:59

Madem o karakteri ariyorsunuz arayin bulun o zaman bu sizin goreviniz !!!:mad:
Taraftar ustune duseni yapmadi mi ??!!:mad:
Cevap: hemde fazlasiyla yapti ts macinda !!!:mad:

O karakteri bulun ve eski Sivasspor u tekrar olusturun ve bu kadar taraftari üzüp dellendirmeyin !! :mad:

Ayip ya bu kadarda olmaz artik yetti fazla oldu her hafta sonumuzu zehir ettiniz :mad:

yigidinho 17.03.2014 17:24

Takimi ciftlige cevirdiler ya. Ne kadar brezilyali ahbap topcu var takima topladılar. Brezilyali futbolcular disiplinsiz zaten. Ondan sonra karakter ararsin.. da costa mesela. Macin sonunda hakeme kufrederken ne bekliyordu acaba.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09.