SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 4-3 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37741)

rsimsek 30.03.2014 16:15

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

[B]defansı sağlam tutarsak en az 1 puan çıkarırız diye düşünüyorum...3 puan harika olur..[/B]

sebobaba 30.03.2014 16:23

[QUOTE=tavatir;904840]Bursa Fb'ye yenilirse çok sıkıntılı olacaktır. O nedenle çok önemli bir maç haline gelir. Antep'i yensek de iyi değiliz. Ama Bursa da çok iyi değil. Bence 1 puan işimize çok yarar.

Yalnız umarım eskiden olduğu gibi iki taraf arasında da centilmenlik ve karşılıklı iyi niyet hakim olur. Çünkü yıllardır Bursa ile iyi geçiniriz. Gidecek taraftarlarımız da dikkatli olmalılar.[/QUOTE]

sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara

eurovision 30.03.2014 17:33

her an her şey olabilir ama bu yıl içinde hiç deplasman galibiyetimiz olmadı inşallah siftahı yaparız

SenSetik 30.03.2014 19:14

[QUOTE=sebobaba;904931]sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara[/QUOTE]

benim bildiğim tamamen taraftara kapalı olacak...çünkü bu cezayı bayanların seyrettiği maçta aldılar...tabi yanılıyorda olabilirim

adres58 30.03.2014 19:57

[QUOTE=SenSetik;904940]benim bildiğim tamamen taraftara kapalı olacak...çünkü bu cezayı bayanların seyrettiği maçta aldılar...tabi yanılıyorda olabilirim[/QUOTE]

Binaların tepesinden seyretmesi serbest diğer yerler kapalı hocam... :D

tavatir 30.03.2014 20:42

[QUOTE=sebobaba;904931]sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara[/QUOTE]

Ben Bursa cezasını çekti diye biliyordum. Acaba kadınların geldiği Konya maçında tekrar mı ceza aldılar? :)

Ferhat06 30.03.2014 23:03

[QUOTE=tavatir;904943]Ben Bursa cezasını çekti diye biliyordum. Acaba kadınların geldiği Konya maçında tekrar mı ceza aldılar? :)[/QUOTE]

Aynen öyle oldu.Kadınların izlediği maçda küfürden ceza yediler diye duydum.

4eylül 31.03.2014 13:00

sivasspor avrupa hedefi için atık deplasman maçlarından üç puan alması şart aksi sonuçlar işimizi zorlaştır

68yasar58 31.03.2014 13:37

Kim ne derse desin takımda bi diriliş var, antep maçından öncede söylemişdim maç 90 dk. ilk andan son ana kadar mücadeleden vaz geçmeyeceksin, takımda antp maçında bunu gördü ders almışlardır diye güveniyorum öne geçince galip gelinmiyor, geriye düşüncede hemen yenilmiyor. onun için oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek bursayıda yenip gelecek YİĞİDO lar.

psychology58 31.03.2014 16:33

[B]Maçın seyircisiz olması ve Bursaspor'un inanılmaz kötü oyunu bana bu maçtan puan yada puanlar çıkartabileceğimiz izlenimi veriyor. Umarım kötü olan takımlara can suyu olma huyumuz tutmaz da deplasmanda da kazanmaya başlarız artık.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02.