![]() |
Cevap: Dağaşan Yuvaya Dönüyor
Gercekten bize ne oluyor böyle.Gecmisi hatirlayamaz olduk adeta.I.Dagasan denen zat, ben Sivasspor´dan nasilsa gidecegim havasina giren topa girmeyen adeta sahada yürüyen kisi degilmiydi.Seyirci protesto etmemismiydi.Nasil olurda bugünler unutuluyor ve bu sahis hic birsey olmamis gibi Sivasspor´a geri dönmeye calisiyor.Hemde bu olaylar küme düsmemeye oynadigimiz yillarda oluyor.
|
Alternatif ön libero olarak gelmesini isterim. Kulübe zenginliği açısından da iyi olur.
|
Kıvanç ve İbrahim'in o futbolunu unutmam. Son yıllarda ki en iyi göbek oyuncularımızın başında gelir bunlar. Ne Adem nede Kadir bu ikisinden iyi değil bence. Kıvanç gelse keşke daha iyi olurdu.
Elde Adem-Kadir-Hakan-Mehdi gibi göbek oyuncuları varken. İbrahim Dağaşan transferi olursa nasıl olacak bilmiyorum. Bence o bölgeye pas akışı hızlı, teknik ve atik bir oyuncu bekliyorum. Bizde eksik olan bu malesef. |
[B]Anlaşılan bizim yönetimimiz hiç ama hiç akıllanmayacak oldu olacak Bülent hocayı Mehmet Yıldız'ıda alsınlar biz Avrupa'ya gideceğiz diyoruzönümüzdeki sene şampiyonluğu kovalamak istiyoruz diyoruz yönetikmin anlaştığı futbolcuya bak yahu. Ya biraz akıllı olsa idiniz zaten devre arası bir forvet transferi yapar şuan biz ikinci bile olabilirdik ah yönetim ah yeni sezonda yine bizlere saç baş yolduracaksınız![/B]
|
Bence Kadir-İbrahim ikilisi Kadir-Adem ikilisine göre daha iyi. Öncelik Kadir'de diyorum. Ama o bölgeye ilk 11'de kesintisiz oynayacak, tartışılmaz ve iki yönlü bir oyuncu ihtiyacı var gibi. Böyle bir durumda Hakan Arslan başka takıma kiralanabilir. Adem'in durumunun ne olacağını ise kestiremiyorum. Navratil ve Oldoni'nin gitmesine kesin gözüyle bakıyorum.
|
Bizi bırakıp gittin.Gelmene hiç sıcak bakmıyorum.
|
[B][I]İbrahim Dağaşan bonservis bedeli olmadan gelecekse neden olmasın, hiç değilse yedek kulübemiz zenginleşir.
Kadro darlığından bu sezon, birkaç kart cezlısı ve sakat oyuncularımızdan dolayı 5-6 Hafta üst üste başarısız sonuçlar aldık. Şayet kadromuz geniş olsa idi bugün yerimiz iki en kötü üçüncülüktü. Evet İbrahim Dağaşan bizi en zor günümüzde bırakıp gittiği için haklı olarak bazı arkadaşlar tepki gösteriyorlar ama Sivasspor'un menfaatı doğrultusunda hareket edilmesi duygusallıktan önce gelir.[/I][/B] |
Ne İbrahim'i yahu? Nereden çıktı bu kara haber? Ne işi var onun artık, Sivasspor'da. Biz yollarımızı 3 yıl önce ayırmıştık.. Onun yerine daha yaratıcı daha hırslı ve golcü bir orta saha lazım. Kıvanç olsa haydi neyse.. Adam hem kesici hem golcü.. Ben istemem geri dönmesini.
|
Gelmesi iyi olur dandik transferlerden daha iyidir takima katki saglayacagindan eminim sivasspor kendisine katki sagliyacagina inandigi bütün oyunculara kapisi acik olmasi gerek:confused:
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;908512][B][I]İbrahim Dağaşan bonservis bedeli olmadan gelecekse neden olmasın, hiç değilse yedek kulübemiz zenginleşir.
Kadro darlığından bu sezon, birkaç kart cezlısı ve sakat oyuncularımızdan dolayı 5-6 Hafta üst üste başarısız sonuçlar aldık. Şayet kadromuz geniş olsa idi bugün yerimiz iki en kötü üçüncülüktü. Evet İbrahim Dağaşan bizi en zor günümüzde bırakıp gittiği için haklı olarak bazı arkadaşlar tepki gösteriyorlar ama Sivasspor'un menfaatı doğrultusunda hareket edilmesi duygusallıktan önce gelir.[/I][/B][/QUOTE] Hani diyorsunya kadromuz genis olsaydi suanda ya ikinci,yada ücüncü siradaydik diye, buna gercekten cok inanmak isterdim.Fakat ne yapar eder bizi ne ikinci nede ücüncü yaparlardi.Buna inan. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27. |