![]() |
Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
inşallah mesut mestan başkan seçilemez ve sende attığın imzayla ortada kalırsın aydın :)
|
[B]Bunda en büyük hata yönetimde, Bu sezon devre arası Aydın'la masaya oturup sözleşme imzalanmalıydı, sözleşme uzatmayı kabul etmiyorsa da kadro dışı bırakılması gerekiyordu.
Sivasspor kimsenin babasının çiftliği olmaması gerek, burası rehabilitasyon veya sorunlu oyuncuları adam etme yeri değil, Sivasspor öyle bir yer haline geldi ki, isteyen elini kolunu sallayarak takımdan ayrılıyor, dur gitme, nereye gidiyorsun falan diyen yok. Takımda ne disiplin var nede bu disiplini sağlayacak bir yönetici... Bu fotoğraf beni çok üzdü, 3 gün sonra lig 4. lüğü için sezonun en önemli maçına çıkacağız, Karabükspor'dan puan alırsak ligi 4. sırada bitireceğiz ve sezonu 25 gün daha geç açacağız, daha az eleme oynayacağız ve Federasyon'dan ligi 4. bitirdiğimiz için çok daha fazla para kazanacağız. Biz bunların hesabını yaparken Aydın, Bursaspor başkan adayının yanında seçim propagandasına katılmış adeta takıma İHANET etmiştir. 2009 yılında Beşiktaş, Bursa'dan Yusuf'u almak için Aydın'la takas yapacaktı ancak Aydın Bursaspor forması giymem kadro dışı kalmayı tercih ederim demişti, İşte böyle 5 yıl sonra adama kendi sözünü yedirirler... Aydın Bursaspor'da kesinlikle faydalı olamayacak, formasını giydiği nerdeyse tüm takımlarda olduğu gibi Bursaspor'da da kadro dışı kalacak... Düşük bir ihtimal ama Mestan eğer başkan olmazsa da ne olursa olsun Aydın ile yolları ayırmalıyız, böyle bir zamanda para için daha başkan olmamış birisinin yanında olan futbolcudan Sivasspor'a hayır gelmez. [/B] |
sivasspordan ayrılan futbolcuların durumu ortada iken bursa istanbula yakın gece hayatına katılmak istiyor olabilir
|
arkadaş kerameti kendisinde sanıyor ama keramet sivasspor'da be aydın efendi!
burada aslan olan nice koçyiğitler sivas'tan ayrılıp sefilleri oynamaya başladı. güle güle git. bir daha buraya dönüşün olmasın. |
Karabük macinda zaten sari kart cezalisi eger böyle bi haber dogruysa en azindan takim arkadaslarinin bütün sezon harcagida emege ihanet etmistir aydin.Daha öncede demistim yönetim keske elini biraz cabuk tutsaydi ama lafini geri aliyorum iyiki kalmiyosun aydin herkes gercek yüzünü gördü para icin sattin sen bizi yaziklar olsun bidaha sivas ve sivassporla anilmasin bu sahsiyet.
|
Gidene eyvallah. Dünyadaki tek sol kanatta Aydın değil elbette sol kanada birileri bulunur. Kendi bilir . Bence bu tiplerin hayali İstanbula yakın olmak gece hayatı
|
sadece yazık diyorum yerli futbolcular neden hep bunu yapıyor anlamıyorum sonu erman gibi olacak onunda görürsünüz
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205[/img][/url]
[B]Aydın Sivasspora geldiğinde fazla sevinmediğim için gitmesinede fazla üzülmedim. Ekmeğini futboldan kazanan bir futbolcunun daha lig bitmeden başkan adayı ile ön sözleşme imzalaması birde utanmadan poz vermesi hiç hoş olmamıştır.[/B] |
Bu kadar mı yıldın bizlerden aydın be para herşey demekmi ? takımın avrupaya gidiyor belkide seneye şampiyonluğa oynayacak ama sen parayı seçtin birde Sivaslı olacaksın aydın..Ayrıca Bursa taraftarı Sivas taraftarına benzemeez en ufak yanlışında küfürlerin en büyüğünü yersin ve sonun;
-Erman,eneramo,bilica veya sezer badur'a dönecek büyük ihtimalle,Yaptığın yanlıştı ama diyecek bir şey yok Allah yolunu bahtını açık etsin bari ''58'' numara giyde gururumuz ol |
Bu sene Aydına bu kadar büyük şanslar verecek başka bir kulüp yoktu ama bizde onun ne yapacağından emin olamadığımızdan sadece 1 yıllık sözleşme yapmıştık. Aydının çok berbatoynadığı maçlardan sonra bile Carlos ona tekrar tekrar şans verdi O ise para ve daha modern bir şehir hayatı için Bursayı seçti. Diyecek bişey yok ama kesinlikle bizim için hayati bir maç olan Karabük maçında oynatılmamalı. Bu takım için hedefleri olan oyuncular (hakan veya mehdi) daha çok emek verir bu takıma
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:29. |