![]() |
Cevap: STY 34.Hafta Puan Durumu
[QUOTE=keko 58;910898][B]İzmirliyigido......
bu güzel organizasyona degerli vaktini ayırdıgı icin cok tesekkürler :) hmmmm ne ilk 4 nede 58. sira yakalabilirdik tühhhh olamdi neyse Insallah seniye olur :D İlk 4 sıradaki arkadaslar ve 58. sıradaki arkadası tebrik ederim.... hele benim emmisi vay vay vay 3. sira yakalabildin tebrikler gocummm ;) NOT: acaba seniye ne ödülümüz olacak?? Lig Tv Kart yada Kombine olmazmi?? :D:D [/B][/QUOTE] Eyvallah keko dayı :) Ama halen biri söylemiyor, hediyelerimizi nerden alacagız. |
Ya lütfen biri cevap versin :(
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;910963]Ya lütfen biri cevap versin :([/QUOTE]
Önce seni 3. oldugun icin cani gönülden tebrik ederim.Bu saatden sonra amacin önümüzdeki sezon icin tahminlerini daha dogru yapmak olmali.En azindan iki sezondur dereceye giren CÜCÜ BABA ile ayni siralamada yer almak istiyorsan ondan kopya cekebilirsin.Onun verdigi tahminlerin aynisini yap.Bak bu tüyoyu kimse sana vermez bunu bil:). Gelelim sordugun sorunun cevabina,arkadasim onun icin ileri bir tarihde gün belirliyorlar ve orada ne kazandiysan topmu,atkimi,yoksa formami Sivasspor.com´un il temsilcisi tarafindan hediyen sunuluyor.Gidemiyecek olursan posta ile adresine gönderiliyor bildigim kadariyla.Umarim sorun cevaplanmistir. |
[QUOTE=B.DUMANLI;910966]Önce seni 3. oldugun icin cani gönülden tebrik ederim.Bu saatden sonra amacin önümüzdeki sezon icin tahminlerini daha dogru yapmak olmali.En azindan iki sezondur dereceye giren CÜCÜ BABA ile ayni siralamada yer almak istiyorsan ondan kopya cekebilirsin.Onun verdigi tahminlerin aynisini yap.Bak bu tüyoyu kimse sana vermez bunu bil:).
Gelelim sordugun sorunun cevabina,arkadasim onun icin ileri bir tarihde gün belirliyorlar ve orada ne kazandiysan topmu,atkimi,yoksa formami Sivasspor.com´un il temsilcisi tarafindan hediyen sunuluyor.Gidemiyecek olursan posta ile adresine gönderiliyor bildigim kadariyla.Umarim sorun cevaplanmistir.[/QUOTE] Cok tesekkür ederim verdigin cevap için :) |
157. gogohan 295
bu sene bekleneni veremedik önümüzdeki sezonlara bakacaz:) Yalçın gardaş eline emeğine sağlık teşekkür ederiz |
[B][I]Selam arkadaşlar, yolda bulunduğum için yorum yapamamıştım.
Öncelikle bize bu tatlı heyacanı yaşatma imkanı sağlayan sivasspor.com sitesi yöneticilerine TEŞEKKÜR ederim. Bu heyacanı yaşatan Değerli İZMİRLİ YİĞİDOYA ise sonsuz şükranlarımı sunarım, emeğine, yüreğine, ellerine sağlık. Ve siz sevgili YİĞİDO kardeşlerimede Teşekkürler. Bu oyunda dereceye girip girmemek çok önemli değil, bizler burada bi çok paylaşımda bulunduk sezon boyu bu çok önemli bir husus, hepimiz önce SİVAS, sonrada SİVASSPOR luyuz aslolan budur....... NE MUTLU BİZLERE..................[/I][/B] |
Bütün sezon boyunca zamanından bize pay ayırdığın için çok teşekkür ederiz Yalçın abi. Hediye kazanan arkadaşlara abilerimi de tebrik ediyorum
|
179. bitirdim 5 hafta anca tahminde bulundum ve ilk yarıda yasaklıydım inşallah seneye iyi derece alırım bu arada Yalçın abinin ellerine sağlık
|
Heyecanlı bir sezon ve STY oldu... Bu organizasyonda emeği geçen Yalçın abime çok çok teşekkür ediyorum. Derceye giren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Bu sene iki defa tahmin yapamasamda özellikle son hafta lider olmam sevindirici idi benim için.
|
[B]Bir yıl boyunca uğraştınız zaman ayırdınız eline emeğine sağlık teşekkürler.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38. |