![]() |
Cevap: Savunma Başladı
[QUOTE=MaXiMuM;911269][B]Abdurrahman Dereli için diyorsan eyvallah, haklısın...[/B][/QUOTE]
Trabzon için demedim zaten onları ben. Sadece Abdurrahman Dereli için. Trabzona sövebiliriz sıkıntı yok başkanına taraftarına yamuk yapanların kaşınanların hepsine :) |
[B][I]UEFA'nın, Sivasspor Kulübü'ne karşı açtığı soruşturmanın duruşması, yaklaşık 3 saat 15 dakika sürdü.
Otyakmaz, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bir şey söylemeye gerek yok. Kararı bekleyeceğiz. Biz de merak ediyoruz" dedi. Gerekli savunmayı yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, "Kararın 5 Haziran'da açıklanacağı söylendi" dedi. Taraftar olarak 5 Haziranı bizde heyecanla bekliyoruz. Hadi hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH ceza almadan temize çıkarız ve tertemiz bir sayfa açarak yolumuza devam ederiz.[/I][/B] |
başkan umıtsız konuşmuş:confused:
|
[b]uefa cezayı kesti ,bizim için şike konusu kapanmıştır demişti,tff de bizim için şike konusu kapanmıştır demişti,bu sözler üzerine tekrar ceza verilmesi saçmalık olur,tartışmanın konusu türk hukuk sisteminde spor hukuku diye bölümün olmamasıdır,siyasal hukukçulara göre valiyle eminiyet müdürüyle garnizon komutanıyla birlikte ,yenilen yemekte çekilen resimler delil gibi gösteriliyor,bunun spor hukunda şike emaresi diye gösterilmesi saçmalık ,delil diye ortaya konulan resimler ,konuşmalar,vs vs tamanen saçmalıklardan ibarettir,tape tape diye bazı yeni yetme o .çocuğu gaztecilerin ortaya saçtığı tape konuşmalarında sivassporun suçlu olduğuna dair emare yok,UEFA türkiye de olan kurum olsaydı güvenim kalmazdı çünkü türkiyede hukuk mukuk yok ,basar cezayı sivassporuda küme düşürürlerdi umarım sivassporumuz için hayırlı bir sonuç çıkarda bizde transferlere yoğunlaşıp işimize gücümüze bakarız[/b]
|
Bu konuşmadan sanki bir karamsarlık varmış gibi geldi, umarım böyle bir durum olmaz şayet aksi bir durum olursa halimiz nice olur:confused::confused::confused:
|
Başkanımızdan Açıklama :
Otyakmaz, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bir şey söylemeye gerek yok. Kararı bekleyeceğiz. Biz de merak ediyoruz" dedi. Gerekli savunmayı yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, "Kararın 5 Haziran'da açıklanacağı söylendi" dedi. [QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;911291]Bu konuşmadan sanki bir karamsarlık varmış gibi geldi, umarım böyle bir durum olmaz şayet aksi bir durum olursa halimiz nice olur:confused::confused::confused:[/QUOTE] |
[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;911291]Bu konuşmadan sanki bir karamsarlık varmış gibi geldi, umarım böyle bir durum olmaz şayet aksi bir durum olursa halimiz nice olur:confused::confused::confused:[/QUOTE]
Tesbitin isabetli gibi ama hayirlisi olsun. Fener her seferinde cok umut vaad ediyordu aldigi darbeler daha büyük etki yapti. Önemli olan vicdani ve ilahi adalet. Yaptiysak cezamizi cekelim (ki ben yaptigimiza inanmiyorum), yapmayip da ceza alirsak da yüzsüzleri Allah'a havale ediyorum. [B]Seni suçsuz yere asıyorlar diye ağlaşan karısına Sokrates'in yanıtı: "Suçum olsa da assalar daha mı iyiydi?" [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:52. |