![]() |
Cevap: Baroni Sesleri
[QUOTE=ihtiyar yiğido;911961][B][I]Bize faydalı olacak bizi sırtlayacak bir futbolcu ise, ister FB, ister GS, ister BJK olsun farketmez. Baroni adı geçince, yiğidoyum diye geçinenler gerçek tuttukları takımı açığa çıkardılar, FB yi tutanlar iyi olur dedi, GS ve BJK yı tutanlar o takımın futbolcusundan hayır gelmez dedi. halbuki gerçek Sivassporlu olan takıma faydalı olacaksa bu transfer olsun demesi gerekirdi[/I][/B].[/QUOTE]
İddaanı çürütecek bir yanıt,dibine kadar İT düşmanıyım ve düşüncem :) [QUOTE=babapiton;911752]Bu adam bize yaramaz,alışmış İstanbul'da gezmeye,tozmaya.Gelmezde zaten.[/QUOTE] Aslında gelirse işimize yarıyabileceğini düşünüyorum ama kesinlikle gelmez diyorum.Bu nedenle uzanamadığım ciğere pis diyorum :) |
keske holmen'i alsaydik çok isterim
|
Istemez kalsin, adam her yil kac milyon para aliyor yani doymus. Ona verecegimiz iki yillik maas yerine guzel bir super yirtici forvet alinir.
|
Bursaspor Baroni ve Holmeni kadrosuna katmak istiyor !
Kaynak: lig tv. Not: Bursada istiyorsa ben Sivssi tercih edecegini düsünmüyorum. Gelse cok iyi olurdu. |
Arkadaşlar benim şahsi görüşüm o takım bu takım futbolcusuymuş vs.bunlar hiikaye eğer SİVASSPOR'a katkı yapacaksa bu takıma bir adım öne götürecekse kapılarımız her zaman açıktır her futbolcuya tabi şunu da unutmamak lazım bütçemize uygun takımın kimyasını bozmayacak şekilde olmak kaydı ile saygılar
|
Hıristiyan Baroni şuan alabileceğimiz en iyi futbolcu ama gelmez beyler boş haberdir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55. |