SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Passolig al vatandaş! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38164)

AvRuPaNiNKrALi58 14.08.2014 17:04

Cevap: Passolig al vatandaş!

[QUOTE=ozledımeskıyı;916864]Bunda taraftarın olduğu kadar yönetimin de suçu var ben bi yönetici olsam meydana bunun satışı için stand açarım R. Carlos gibi bir marka var kullanmıyoruz RC ve yıldız futbolcuları standda misafir eder kombine alanlara imza foto forma gibi ödüller veririm bunun gibi etkinlikler en az +3 bin passolig getirir işte bu kadar üşengeç ya da aklına bile getiremeyen insanlar olunca tablo normal.[/QUOTE]

Profesyönel kulüplerin genelde taraftarlarla ilgilenen ayri bir calisma departmani olur..

bizde yok bu sanirim.. baskana bunun gibi seyleri ulastirmak lazim bi sekilde..

1-2 kisi sirf bu islerle ugrassa yeter de artar da bile!

shang 14.08.2014 17:33

passolig almak çok kolay yapacağınız işlem kimliğinizle gidip 15tl ücret vermek 5 dkdan az sürüyor üstelik bu yıl kombine fiyatlarındaki indirime rağmen 2000 bile olmamış üzücü bir durum

yigido_furkan 14.08.2014 18:44

ben ıstanbulda yasıyorum bu pasolıg hakkında cok bılgım yok. Sivasspor pasolıg kartımla ıstanbuldakı maclarda deplasman takım yerınde yerımı alabılırmıyım dıye soracaktım??? yardımcı olacak olan varmı

58DK 14.08.2014 18:50

Sunuda unutmuyalimki bir cok Sivasspor sevdalisi gurbetci(Sivas'imizin cok fazla gurbetcisi var) ondan dolayi fazla passolig karti satilmiyor ayrica statlar diger sehirlere göre ayni sekilde dolmuyor. Ayrica Sivas'da sanayi diger sehirlere göre az is yapiyor ve buda halkin ekonomisine yansiyor. Bunuda katmak lazim diye dusunuyorum.

B.DUMANLI 14.08.2014 19:15

Türkiye´nin genelinde ragbet görmüyor,bunun Sivasspor´la ne alakasi var.Konya´nin stadyumunun yeni olmasi orada sayiyi 10000´ne cikarsada pasolig´e ilgi genelde cok az gibi görünüyor.
Olmiyacak duaya TFF amin derse ortayada böyle bir tablo cikiyor.Bunu bir kac mac sonra kaldiracaklar ve sagduyu kazanacak.

sebasteia 14.08.2014 20:03

[QUOTE=yigido_furkan;916873]ben ıstanbulda yasıyorum bu pasolıg hakkında cok bılgım yok. Sivasspor pasolıg kartımla ıstanbuldakı maclarda deplasman takım yerınde yerımı alabılırmıyım dıye soracaktım??? yardımcı olacak olan varmı[/QUOTE]

passolig kartınız hangi takıma ait olursa olsun istediğiniz stadyuma girebilirsiniz. bu konuda tek bir stadyuma girebilirsin gibi bir sınırlama yok.

sebasteia 14.08.2014 20:05

[QUOTE=B.DUMANLI;916876]Türkiye´nin genelinde ragbet görmüyor,bunun Sivasspor´la ne alakasi var.Konya´nin stadyumunun yeni olmasi orada sayiyi 10000´ne cikarsada pasolig´e ilgi genelde cok az gibi görünüyor.
Olmiyacak duaya TFF amin derse ortayada böyle bir tablo cikiyor.Bunu bir kac mac sonra kaldiracaklar ve sagduyu kazanacak.[/QUOTE]

türkiye genelinde rağbet görüp görmediği önemli değil ki. önemli olan mevcut rakamlara bakarak sivas'ta ne kadar rağbet görüp görmediği. sivas'ın sıralamadaki yerine bakar mısınız? altımızda başakşehir, üstümüzde rize!!!

nerede bu kadroyla şampiyonluk hayal diyip afra tafra yapan taraftarlar? bu kadroyla şampiyonluk mümkün ama bu kafadaki boş konuşan taraftar yapısı ile gerçekten zor! maalesef...

Sivasli010 14.08.2014 20:58

Sivas gibi basari yakalasaydi balikesir ve konya heralde en az 50 000 passolig satarlardi. Bize bak 2 000 bu ne arkadas sanki amator takimiz! Biz sampiyionlar liginde oynamis takimiz, roberto carlos, cicinho, utaka gibi isimler var genede satilmiyior passolig kartlar, bu ne arkadaslar valla ayip ediyiog

4eylul58 14.08.2014 21:04

Arkadaslar kombinemiz en ucuz takimiz. Yeri geliyor bir maca bile bu kadar odeyenler var. Bi zahmet gidinde taraftarliginizi gosterin.

sirseri58 15.08.2014 00:17

[QUOTE=4eylul58;916882]Arkadaslar kombinemiz en ucuz takimiz. Yeri geliyor bir maca bile bu kadar odeyenler var. Bi zahmet gidinde taraftarliginizi gosterin.[/QUOTE]

sıvasta olupta maça gıtmeyen taraftarları anlamıyorum sıvasta baska sosyal ne varkı maça gıtmıyonuz verıcenız 5 lıra para

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30.