![]() |
Cevap: Serdar Özkan Sözleşmesini Feshetti
Dün aksam antremani izlemeye gittim serdarda ordayo zaten isteksiz sekilde oynuyordu neyse hayirlis olsun cokda ariyacamiz bir futbolcu degil.Allah yinede yolunu acik etsin
|
Serdar Özkan acaba I.Toraman geldikten sonra gitmeye karar vermis olmasin?.
|
yolu bahtı açık olsun.görünen o ki mevkisindeki oyuncularla rekabet edemeyeceğini anlayınca ya da çok farklı nedenlerlede olsa sözleşmesini feshetti.takımımız ve kendisi için hayırlı uğurlu olsun !
|
elle tutulur tek transferimiz de gitti işte. Devre arasına dönecek yine bu transfer dönemi de!
|
Tansan daga kusmus dagin haberi olmamis yolu acik olsun
|
Sebep ??????????
|
[QUOTE=furky.b;917251]Sebep ??????????[/QUOTE]
[B]sebepe gerek varmii, isteksiz antreman yapiyordu[/B] |
Sivasspor hic kimseyi zoraki oynatmiyor oynayanlarda bedava oynamiyor gidenlere yolu acik olsun fakat dikkat ceken yönü özel nedenlerle deniyor caba inandiricimi cok degil bir haftaya özel nedenleri ortaya cikar o zaman kisilik belli olur bir futbolcu herseyden önce dogru ve karakterli olmali efden püfden nedenlerle hayatina kötü not düsmemeli
|
Aklimda ki tek soru uyum sorunuydu , ve bunu saglayamadi serdar..yapcak bir sey yok kendisinin yolu açik olsun ne diyelim, çabuk karar verdigi için ayrica kutluyorum kendisini ..nerde kalmistik;)
|
[B]acaba diyorum ; Serdar'ın gidişi birilerinin tekrar dönüyor olmasının mı habercisi :D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:18. |