SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ertuğrul Taşkıran Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38218)

Cley 29.08.2014 14:37

Cevap: Ertuğrul Taşkıran Sivasspor'da

Ertuğrul Korcan dan iyi bir kaleci değil. Cok abartmamak lazım. Gecen sezon Kayserideki performansı ortada.

buraks58 29.08.2014 14:53

[QUOTE=slayer58;918348]Erturğul geldi, direkt Korcan'ı kesecek diye düşünmemek lazım. 2 tane iyi yerli kalecimiz oldu şuan. Yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmamak çok güzel oldu, eğer orta sahaya bir yabancı alırsak kadromuz süper olacak. Ertuğrul'un gelmesi Korcan'ın performansını artıracaktır.[/QUOTE]

kesinlikle abi, yerli transferi yapmamız çok güzel oldu. orta saha haricinde birde aydın transferini sonlandırırsak işte o zaman çok güzel olacak. biraz geç kalınmış olsada.

mertarcan 29.08.2014 15:18

FB nin 3. veya 4.kalecisini ve hem de geçen yıl Kayserisporu küme düşüren kova kaleciyi alan kulüp yönetimi, taraftarla dalga geçmektedir. Ben bu kaleciyi transfer saymıyorum, kaleci alındı diye düşünen taraftarı da anlayamıyorum. Sırada Baroni var sanıyorum

58svs58 29.08.2014 16:14

gittiği takımların küme düşmesiyle ün yapan ertuğrula sivasta değişik istatistik nasip olması dileğimle hoş geldin diyorum. Ben fener forması giyenleri kirlenmiş olarak görüyorum ancak ertuğrul trabzonspor taraftarı olduğu için onda sakınca görmüyorum.

umitfidan 29.08.2014 16:25

Buraya yorum yazan arkadaşlar biraz düşünürek yazın, beğenmediğiniz küme düşen kayserinin takımının yarısı şu an istanbul takımlarında. Ertuğrul kötü kaleci değil çok yetenekli ve genç adama her maç 20 şut gelirse elbet 1-2 gol yiyecek kayseri küme düşmesinin sebebi kaleci değil defansıydı ilk sivas maçını hatırlarsanız ertuğrulu geçememiştik 90dk çırpınıp biraz objektif yaklaşalım lütfen aynı şeyi korcan içinde yapıyor bu aynı kişiler.

HALIL 29.08.2014 16:42

3 ay surdu sanki neuer arkadasin da dedigi gibi :)

eurovision 29.08.2014 16:48

sonunda hayırlı olsun Sivassporumuza

ozledımeskıyı 29.08.2014 17:18

[QUOTE=bassguitar;918341]Fener'in 3.kalecisi bizde 1.kaleci olamaz..........[/QUOTE]
Bizim 1. kalecimiz fenerde 3.kaleci olamaz.

kızılelmalım 29.08.2014 17:31

Baştan belliydi Ertuğrulu alacağımız ,Aydın'da gelirse geriye bir playmaker kalır oda büyük ihtimal yabancı olur.

shang 29.08.2014 17:39

hayırlı uğurlu olsun inş. kaleciden yana bu sezon sıkıntı yaşamayız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25.