SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nihat Şahin Neden Gönderildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38221)

etzel1967 31.08.2014 13:29

Cevap: Nihat Şahin Neden Gönderildi

nihat kıymete binmiş gözüküyor :) yönetim nihatı göndermekte haklıdır...geçen sene oynadığı maçlarda çok kötü bir performans gösterdi...yediği dandik goller hala hafızamda...bu maçta iyi oynaması yönetimin kararının yanlışlığını göstermez...kaldı ki bir futbolcu her takımda aynı performansı gösterecek diye bir kaide yoktur...başka takımlarda başarılı olamayıp da bizde parlayan onlarca futbolcu hatırlıyorum...

BSMM 1964 31.08.2014 14:28

Bir iki çiçek açmakla bahar gelmez iki sezondur sivassporda idi ne yaptı hiç birşey bizle ve bjk ile maç yaptı gol elemanlarının becerisizlerinden,bencilliklerinden atamadılar
ileri haftalarda bakın ne skorlar göreceksiniz buraya yazıyorum mersin avaraj takımı olacak o zaman göreceğiz bakalım.
Ha burada hepimiz yiğidoyuz fikirlerimiz uymaya bilir birbirimize saygılı olmamız lazım kırıcı laflar söylemeye gayret gösterirsek iyi olur değilmi sevgili yiğido kardeşlerim SEVGİ VE SAYGILAR
EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

Ferhat06 31.08.2014 14:41

Kaçan balık büyük olur.Başarılı olmasını temenni ederim.Akşam maçı izledim biraz kaleci şansı vardı hep üstüne vurdular.Süperlig için yeterli olduğunu düşünmem.

eXi 31.08.2014 14:51

sırf yönetimi eleştirmek için bir maçtan sonra yazı yazmanın anlamı yok arkadaşların dediği gibi erkenden yazacaktın. nihat'ın bizde gösterdiği performansta ortada korcanı beğenmiyoruz ama korcan olmadığında ki tabloyu herkes gördü...

Kokomo 31.08.2014 15:07

Daha önce de yazmıştım, NİHAT son derece iyi bir kaleci. Korcan ve Ertuğrul ayarında.

Mahmut transferi ve oynatılmaması gitmesinde etken olmuştur diye düşünüyorum.
Bu konuda hesap vermesi gerekenler Kaleci Antrenörümüz ve R. Carlos'tur, yönetim değil.

Eğer kalsaydı Ertuğrul transferine gerek kalmazdı.

58CeZa58 31.08.2014 16:06

Bana göre iki tarafda cokta birbirinden hakli sayilmaz
Cünkü bu konuyu belki chumuriyet kupasindan öncede acmiyabilirdi sirf dünki besiktas maci yüzüne degil
Korcana güvenimiz azaldi yedigi basit goller yüzüne.
Nihatda hakkli mahmutu oynatip onu oynatmasan gider
Simdi mersinde bide 1 numara riza hoca cagrip gitmisdir bence
3 tane ayni kazma kalitesinde kalecin olursa. Birbirini elestirir benden bunun daha neyi üstünde oyniyor der.

tekdoktiri 31.08.2014 21:08

ya bunlar kaleci deil vallahi karpuzcu ,, ve salak bakın başka bukadar basit kaleci hangi takımda var,,,,

ZiDaNe58 31.08.2014 21:14

Nihati gönderene kadar korcani gonderseydiniz

eurovision 31.08.2014 21:43

forma şansı bulamadı korcan ve mahmut varken nihat kim ki (!)

savaş2 31.08.2014 22:41

***nihat ve aydın takımda gönderilmeleri hata

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.