SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38223)

unizon58 31.08.2014 20:36

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Körcan mahvetti bizi ..

Murad_Kelleci58 31.08.2014 20:37

Bazı şeyleri görmek için kahin olmaya gerek yok.. Bu takımın geçen seneden kalma 11'i, tüm rakiplerce artık ezbere alınan bir oyun şablonu var.. Rekabet ortamı olmadığı müddetçe ilk onbir deki adam ne diyecek kafasında, kötüde oynamasam yerim garanti diyecek, yönetim de bu seneyi de borçsuz kapattık, seneye de yine borçsuz kapatırız zaten iddiadan, TFF den,naklen yayından heryerden para geliyor diye diye insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar.. Yönetim sadece taraftarı, camiayı değil, Roberto Carlos'u bile kandırıyor..

Oyun ile ilgili konuşacak birşey yok.. İki pas yapmaktan, ailece defans yapmaktan başka birşey yapamayıp, iki pozisyon ve iki golle bizi dize getiren tebrîk ederim..

İnşallah bu yenilgi uyuyan yönetimi harekete geçirir, ve beklenen en az 2 transfer yaparak (hemde direk 11'de oynayacak) ilerisi içîn daha umutvar kılar bizleri ve tüm camiayı..

58MySouL 31.08.2014 20:38

[B]SİVASSPOR_1 KORCAN_2 Bundan güzel acıklama olamazz.....[/B]

Besyo_cu 31.08.2014 20:40

[B]Geçen sezon devre arası ve bu sene başı 10 küsür oyuncu aldık, bugün maça çıkan 11'de yeni transferlerden hiç biri yoktu. Hazırlık maçları ve sezon başı hazırlık dönemini yakından takip edenlerin dediğine göre yeni transferlerde takıma katkı yapacak bir oyuncu yok...

Bu kadar oyuncu alıp zaten az olan paramızı çarçur etmektense şu takıma direk katkı yapacak 2 oyuncu alınsa her şey farklı olacaktı.

Çok iyi takımız Antep ilk golü atana kadar ortalıkta yoktu şansa attıkları golden sonra takımımızın morali oyun direnci düştü.

Bizim oyuncular gole giden top süren oyunculara büyük hayranlık duyuyor ve bu tip oyuncuları sadece izlıyorlar, bir faul yapayım atağı keseyim gerekirse sarı kart göreyim gibi bir düşünce hiç yok.

Kişilik olarak Toraman'ı sevmem ama idman açığını kapattıktan sonra mutlaka defansa veya orta alana geçmesi şart...

Transfer dönemi bitmeden keşke takviye yapılsa...[/B]

Soyözen 31.08.2014 20:41

Geçen seneki Kayseri maçı gibi oldu. Biz oynadık onlar yendi.

Ama panik yapacak bir şey yok bence, Korcan yerini Ertuğrul a bırakıp kale sorununu çözmüş olsaydık maç bizimdi. Bir noktada iyi bile oldu bizim için, yoksa Antepi belki yenerdik ama elin adamı kamyon gibi ezerdi birkaç hafta içinde.

Her işte bir hayır vardır ama artık bizim yönetimin transfer konusundaki beceriksizliği mi desem vurdumduymazligi mi desem... Bu adamı sinir ediyor.

34MUAMMER58 31.08.2014 20:42

[B]Haftalardır millet burda nediye nöbet bekliyordu,iyi kaleci alınacakmı?ortasahaya şöyle top taşıyacak,ileri geri çalışacak ,playmekırmı ne haltsa ondan alınacakmı?diye nöbet bekledi,fb yi sıkıştırıp ertuğrulu aldık,da silva alındı denildi oda kaleci antrenörü çıktı,futbolun dili birdir,nerden korktuysak o bölgeden gol yedik,yarın son gün transferde ,şimdi alel acele 1 oyuncu alırlarsa şaşırmam,bana göre ligin en zayıf takımını yenemiyeceksinde kimi yeneceksin anlamADIM gitti,aydının boşluğu dolmadı ,korcan takımın el freni ,kadir adem yetenekleri sınırlı önlibero ,bilmiyorum neyapıcaz bu sene ,sezona böyle moral bozukluğuyla başlamak iyi olmadı,bu psolig dalgasıda takımlara özelliklede sivasspora hayır getirmedi,normal şekil olsaydı maçı trübünler alırdı [/b]

hunter5858 31.08.2014 20:44

Bacağana itin sıçtığı geleni yidi...:mad:

GurbetciYigidom 31.08.2014 20:46

Korcanin Suyu isinmis kaleyi Artik ertugrula devreder. Önlinero mevkiinede Ibrahim toromani denemek lazim bence

SenSetik 31.08.2014 20:50

[B]resmen şok oldum...bir ara Barcelona'yı seyrettiğimi falan zannederken gelen 2 beleş gol ve maçı kaybettik...halen inanamıyorum..böyle bir şey olamaz...ya Korcan'ı yuhalayanlara ne demeli??? Korcan mı kaçırdı kardeşim o golleri??? ayıp yahu..bu adam bizim kalecemiz...formsuz olabilir ama kazandırdığı çok maç oldu...biraz vefa lütfen...

Gaziantep'e gelirsek..küme düşecek ilk takım olur...[/B]

GokhanTurna 31.08.2014 20:50

Carlos maç sonunda transfer işine yönetim bakıyor diyerek her şeyi açıklamış. Adam hiç hoşnut değil durumdan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59.