SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Akhisar Bld - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38235)

58YIGIDO58 03.09.2014 19:21

Cevap: Akhisar Bld - Sivasspor

[QUOTE=legolass;919017]ntibazonkiza gekas kenan mehmet akyuz bilal kisa cok tehlikeliler. ntibazonkiza niassenin yerini doldurur cok iyi oyuncu. eger biz yine ayni hatalari yaparsak yine yeniliriz bu kadar basit.[/QUOTE]

Biz niye alamiyoruz ntibazonkiza gibi oyunculari ?

serkan_ozcan58 03.09.2014 19:30

Akhisar ters gelebilir ama ne olursa olsun galip gelmemiz lazim ilk manisa galibiyetimiz olur insallah

kiNgSiZe58 03.09.2014 19:31

[B] Akhisar Bld Gecen Sezon Biri Cok Zorlamisti. Bu Sezonda Ayni Kalitede Oynuyabileceklermi Merak Konusu. Milli Takim Arasinda R.Carlos Takimi En Iyi Sekilde Hazirlayip Bu Maci Kazanmak Icin Cikacagindan Eminim. Ama Yinede En Kötü Bir Beraberlik Aliriz Diye Düsünüyorum.[/B]

sivasfutbol 03.09.2014 19:37

bu takıma hiç de güvenmiyorum mağlup olacagımızı düşünüyorum 2-0 gibi.

ihtiyar yiğido 03.09.2014 19:40

[B][I]Aslında geçen hafta Gaziantep maçında çok iyi oynadık, takım olarak, çok koştuk, 2. Yarının ortalarına doğru takım yoruldu, bunu gören Gaziantep teknik direktörü Okan Buruk oyuncu değişikliğine giderek Gaziantep'in hücum gücünü artırdı, Bizim Carlos hoca, yorulan oyuncularımızı değiştirmediği için üstünlük rakibe geçti.
Şayet Carlos hoca gerekli değişiklikleri yapsa idi üç puan bizimdi ama maalesef elimizle rakibe verdik.
Akhisar maçına gelince ben takımdan ümitliyim, yapacağımız hazırlık maçı ile takım, Akhisar maçına daha hazır bir vaziyette çıkacaktır diye düşünüyorum.
Müdafaaya İbrahim Toraman, kaleyede Erturul geçerse bu maçı üç puanla kapatabiliriz.[/I][/B]

bekirxy 03.09.2014 21:59

zor bir maç bekliyor bizi.galibiyet zor bu oyunla

58YIGIDO58 03.09.2014 23:56

Büyük Ihtimal Manuel Da Costa Akhisar macinda sakatligindan dolayi oynayamayacak.
Bu macdan 1 puan bile altin degerinde bizim icin. :(

subasi29 04.09.2014 23:04

Ben karamsar değilim . Takımımız galibiyet alacak güçte !

GokhanTurna 05.09.2014 14:31

Akhisar bu sene daha iyi bir kadroya sahip zor maç olacak. Karamsarlıkla alakası yok ama rakipten dolayı galibiyet beklemiyorum.

Bu arada Da Costa yerine Ahmet Şahbaz oynarsa ve buna da Korcan'ın formsuzluğunu eklersek yenilgi alma olasılığımız %80

İbrahim Toraman oynatılırsa tecrübesi ve hırsıyla biraz daha şansımız olabilir. Bu maç onu takıma kazandırma maçı olmalı kesinlikle.

subasi29 05.09.2014 17:37

Karamsar : Her şeyi kötü yanıyla ele alan, her durumu karanlık gören, hep en kötüyü bekleyen, kötüye yorumlayan dır.... Maç ile ilgili yorumlara bak genel olarak anlarsın..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:09.