![]() |
Cevap: Milli Takım Yine Döktürüyor.
eşşeğe altın semer vur eşşek gene eşşek
|
Bu maci kaybetmemizin bir cok nedeni var. Bunlardan bazilari:
- Izlandayi cok kücümsedik. Halbuki onlar dünya kupasi elemelerinde play-off oynadi, biz ise grubu 4. bitirdik. - Milli Takimin basinda kim olursa olsun, bazi oyuncularin sahadaki yerleri garanti (Emre, Selcuk, Burak gibi) Aceba kadroyu teknik direktörün üstünde birisimi kuruyor??? - Mac malum siferli oldugu icin izleyemedim. Yorumlara göre Emre Selcuk ve Topal orta sahada yoklari oynamislar. Peki Bundesligada rüzgar estiren Hakan Calhanoglu niye 76. dakikaya kadar yedek kulübede bekliyor??? Ondan sonra Mesut Öziller, Ilkay Gündoganlar, Gökhan Inlerler Türkiyeyi secmiyor diye kötü konusuyoruz. - Ozan Tufan, Ersan Gülüm gibi genc ve avrupa tecrübesi olmayan oyunculari resmi maclarda oynatmak cok riskli ve yanlis. Hazirlik maclarinda ve kulüpleriyle pismeleri lazim milli takima verim saglamalari icin Ayrica Kaleci Onur su an icin Türkiyenin bir numarali kalecisi. Yedigi goller hatali olsada ilerde milli takimin kalesini korumasi gerekir diye düsünüyorum. 3 Takimin gruplardan cikabildigi bu sistemde ilk maci farkli yenilsekte gruptan cikma sansimiz cok. Tabi bunun icin yapilan yanlislardan ders cikarilmasi gerekir ve belkide bu beklenmedik 3-0 lik agir yenilgi eski ruhun yerine gelmesinde fayda saglar (pek umudum yok ama insallah). Bu arada gögüsünde AY-YILDIZI tasiyan her milli takim yensede yenilsede benim milli takimim. Kisiler gelip gecicidir, kalici olan armadir! |
[QUOTE=mehmet karakaya;919454]NE MİLLİ TAKIMI KARDEŞ İSTANBUL TAKIMI DE SEN ŞUNA[/QUOTE]
aynen haklisin istanbul takimiii !!!!! |
Türkiye cok kötü oldu. bu nasil bir futbol?
Hep ayni oyuncular, olacigi bu. Hakan Calhanoglu Kaan Ayhan gibi isim ler lazim bize. Emre Selcuk Burak helele Ersan devri cokdan bitti |
[QUOTE=keko 58;919446]:confused::confused:
[B]Show Tv tek Eutelsat 7° üzerine sifreli cünkü orda bütün TR Kanallari Digi Türk veriyo..... ama Türksat 42° üzerine sifre yok ben dünki Maci Türksat üzerine Kartsiz bakabildim :) [/B][/QUOTE] Türksat 1C 42° ama şifre vardı |
[QUOTE=halilxx58;919458]Bu maci kaybetmemizin bir cok nedeni var. Bunlardan bazilari:
- Izlandayi cok kücümsedik. Halbuki onlar dünya kupasi elemelerinde play-off oynadi, biz ise grubu 4. bitirdik. - Milli Takimin basinda kim olursa olsun, bazi oyuncularin sahadaki yerleri garanti (Emre, Selcuk, Burak gibi) Aceba kadroyu teknik direktörün üstünde birisimi kuruyor??? - Mac malum siferli oldugu icin izleyemedim. Yorumlara göre Emre Selcuk ve Topal orta sahada yoklari oynamislar. Peki Bundesligada rüzgar estiren Hakan Calhanoglu niye 76. dakikaya kadar yedek kulübede bekliyor??? Ondan sonra Mesut Öziller, Ilkay Gündoganlar, Gökhan Inlerler Türkiyeyi secmiyor diye kötü konusuyoruz. - Ozan Tufan, Ersan Gülüm gibi genc ve avrupa tecrübesi olmayan oyunculari resmi maclarda oynatmak cok riskli ve yanlis. Hazirlik maclarinda ve kulüpleriyle pismeleri lazim milli takima verim saglamalari icin Ayrica Kaleci Onur su an icin Türkiyenin bir numarali kalecisi. Yedigi goller hatali olsada ilerde milli takimin kalesini korumasi gerekir diye düsünüyorum. 3 Takimin gruplardan cikabildigi bu sistemde ilk maci farkli yenilsekte gruptan cikma sansimiz cok. Tabi bunun icin yapilan yanlislardan ders cikarilmasi gerekir ve belkide bu beklenmedik 3-0 lik agir yenilgi eski ruhun yerine gelmesinde fayda saglar (pek umudum yok ama insallah). Bu arada gögüsünde AY-YILDIZI tasiyan her milli takim yensede yenilsede benim milli takimim. Kisiler gelip gecicidir, kalici olan armadir![/QUOTE] Genç körpecik Ersan ımız da 28 ine girecek bu yıl 33 ünde olgunlaşır artık. |
[QUOTE=DoomsDay58;919472]Türksat 1C 42° ama şifre vardı[/QUOTE]
[B]Yalnislik var Kardesim ben bu Kanal Türksat 2A 42° üzerine Sifresiz bakabildim......[/B] [URL=http://www.directupload.net][IMG]http://s7.directupload.net/images/140910/2l48etn5.jpg[/IMG][/URL] |
şifre flan yoktu ben direk izledim ilk golden sonra bu takıpdan hiçbir halt olmaz deyip devamını izlemedim iyiki izlememişim.
|
sivasspor sayfalarında paylaşılanları gördükçe sayfa yöneticilerinin bile fanatikliği (cahillik) abarttığını gördüm. fatih terim , hollandanın oynadıgı taktikle oynamayı denedi ancak orta saha sınıfta kaldı bugun gördüğümüz m.unıted gibi. arda selçuk burak ersan onur bunlara tepki gösterenler var sivassporda nıye çağrılmıyor diyenler var. ardayı konusmaya gerek yok selçuğu çağırmayıp kadiri mi çağıracaklar , burak mustafa pektemek dışında çağırılacak santfor oldugunu düşünmüyorum burak ne kadar beceriksiz gibi gözüksede 100 golü geçmiş birisi.ersana gelince sol ayaklı bir stoper , gs de fb de ts de bursa da eskişehirde yok ümit kurt diyeceksiniz bundan 2 ay önce ümidi bu sitede kesip asmadığımız kalmıştı ne çabuk milli oyuncu yaptık. ki ersan sezona iyi başlayan en iyi stoper durumunda. onur kıvrağa gelince hepimiz en iyi yerli kaleci oldugunu kabul ediyoruz geçen sene ts'yi o noktaya taşıyan oyuncuların başındaydı , olcan adın mı burhan eşer mi arkadaşlar allah aşkına hepimiz olcan deriz. zaten takım olmayı beceremeyen takıma sistem değişikliği eklenince böyle bir sonuç çıktı milli takım 4-4-2 dışında oynayamaz arkadaşlar.
|
Izlanda bugüne kadar devamli futbolunun üzerine birseyler katarak gelen bir ülke olarak alinan bu galibiyet kimseyi sasirtmasin.Fatih Terim anlayisi ve futbol mentalitesi artik iflas etmistir.Fatih Terim ve kurmaylari bu takima birakin birsey vermeyi bu takimi bu guruptan cikarmaktan yoksunlardir.Cünki milli takima secilen bu oyuncular ay yildizli formayi birakin hak etmeyi,teknik kadronun mevcut kadronun disina cikamamasi sonucunda ise yaramayan futbolcular toplulugundan olusan, bir milli takim olusturulmus.
Önemli olan Fatim Terim´in basarisiz olmasi durumunda bile dahi aldigi korkunc maasin , Terim ailesine hayirlara vesile olmasi dileklerimle. Asgari ücretle gecinen kisileri görüpde,Fatih Terim´in ayda aldigi maas´i haketmedigi düsüncesindeyim.Cünki kadro olustururken hala hatir ve gönül vermis kisileri takima almasi Türk milli takimina yarar degil zarar vermektedir. Fatih Terim kafa yapisini degistirmedigi sürece milli takim bu gurubu sonuncu tamamlar. Fatih Terim´i Italyan´lar tanidida biz Türkler nedense ona karsi asiri sevgi gösterdik ve hatta onu IMPARATOR ilan ettik... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05. |