![]() |
Cevap: Akhisar Beld 2-2 Sivasspor
Bari su kalecileri bi karpuz sergisine gotureydiniz. Top gelince sektirmek ne arkadas. Gorende Bale, Ronaldo topa vuruyor da kaleci zorlaniyor zanneder. Pekala bukac hafta devam edecek, oynayan oyuncularda bu ise olumlu bakacak. Bir muddetten sonra cokta oyun namina birsey kalmayacak,oynayanlarda oyundan soguyacak. One gecmis takim berabere kalacaklar. Yazik degilmi aatif in, burhanin cicinho nun oyununa. Kaleci antronorunde mi bir sikinti var arkadas. Ayip yaa.
|
Geçen seneki Rize maçının aynısı oldu yine. Zaten Aatıf attı, 20 saniye sevindim sonra dedim ki garanti yeriz, öyle de oldu.
Neyse bakalım, maçtan önce 1 puan verelim oynamayın deseler hepimiz razı olurduk, şimdi son dakikada yiyince üzülmenin alemi yok. Kadir'i kesmek gerekiyormuş, bunu öğrendik. |
maçın hakkı beraberlikti , golü atınca sevindik ama rehavet kötü şey defansımız gerçekten kötü... Kalede büyük sorun var.. Bizim kaleye atılan her şutun gol olma ihtimali %90 Borjan Korcan Mahmut Ertuğrul vs... değişmiyor... acilen kaleci lazım 1. kaleci pozisyonuna. Bir stoper lazım . Bir playmaker ortasaha lazım. 1 forvet lazım AMMA Sakat Olmayanıından...
|
90 da golü atınca zerre kadar sevinmedim 1 dk sonra golü yiyeceğimizden adım gibi emindim altın madeni bulmuşuz 90 da ama 1 dk bile attığımız golü koruyamıyoruz 500 bin lirayıda akhisara hediye ettik yine bedavadan verdiğimiz puanlar sürüyor
|
Kalecilerimizde özgüven eksikliği vaaaar. Ertuğrul ceza alanına atılan yumuşak ortaya çıkacak oluyor çıkmıyor. Yahu çık niye geri dönüyorsun. O topu havada karada alırsın. Neden bu kendine güvensizlik. İyi mi oldu. Sen çıkacaksın diye ümit kaleye koştu onu da şaşırttın. İkinci gol evlere şenlik. Amatör kalecilerin yapacağı bir hata ile yine gekası kahraman yaptın..
|
şahsi görüşüm : kesınlıkle ertuğrulun konyaya gitmek istemesi ama fbnin sivasa vermesi sonucu bu golleri bilerek yediğini düşünüyorum gerçekten yabancı orta saha almayan yönetimin kaleci hakkını ertuğrul gibi 2.sınıf kaleciden yana kullanması akıl dışı birşey.2. golden sonra gözlerim doldu bütün takımın emeklerini harcayan bu kalecinin sonu mahmut gibi olacak umarım bir an önce korcan form tutar kaleyi devralır
|
Akhisar deplasmanından ilk kez puan aldık şansımız pek tutmuyor Akhisar'a
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |