![]() |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
balikesirspordan biz iyi ve tecrubeliyiz.
|
en sıkıntılı dönemler hep bize denk gelir ve aksine herkesinde toparlanmak zorunda olduğu maçlardır.ligde tek kazanamadığımız deplasmandır galatasarayın bu maça çok asılacağını düşünüyorum zor maç 1 puan almak çok çok iyi olur heralde
|
İyi defans yaparsak Gs ya gol atarız, yeterki sakin olup oyunu kontrol edelim onlar baskı altındalar varını yoğunu ortaya koyacak bu yüzden çok zor maç ama zoru başarırız balıkesir yaptıysa bizde yaparız hakem faktörü olmazsa bizde yeneriz çıkışa geçme maçı bu maç olacak diye düşünüyorum.
|
ne olacağını kestırmek zor ama bir ilki gerceklestirip 3 puan alırsak çok çok iyi olur inşallah sanş bizden yana olur
|
Evet ilk rakibimiz Burak eğer formunda olursa 1 penalti alir ve bir de kirmizi kart cikarttirir
İkinci rakibimiz hakem Ama ilk önce allahin izniyle gs nin kotu gidisatini göz önünde bulundurur sak sivas 3 puana daha yakin haydi istanbuldaki yigidolar yanliz birakmayin Carlos ve ogrencilerini |
Utaka olursa kazaniriz aksi takdirde 0-0 biter yazin bir kenara.
|
şimdi hangi takım passolig kartı olacak maçı sivassporla izlemez için
|
Benim de bu maçtan umudum yok
|
passolig kartı deplasman takım taraftarları nasıl oluyor uygulama bilen varmı
|
Ertugrul Ziya Da Costa Ümit Cicinho Adem Ibrahim Burhan Atif Utaka Ahmet onbiriyle cikarsak kazanma sansimiz yüksek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |