SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38343)

SivasliMuhammed 19.10.2014 20:17

Cevap: Maçı değerlendirelim.

Ne diyelim takima kadir lazimdi...macin adami ertugrul inanilmaz kurtarislar yapti mehdi ibrahim burhan chrisantus ve utaka bos geziyorlardi

PETKOVİC 19.10.2014 20:18

[QUOTE=elbeylii;921860]maçı ne değerlendirelim denbab denen k......to...... mu eliyle atıyor heleki o lig tv spikerinin yırtınmasını gördünüz HELAL OLSUN SİVASSPORA ELLERİYLE GOL ATIP SEVİNENLERDEN DEGİLİZ[/QUOTE]

o spikerin adı onur şahin ve beşiktaşlı olduğu için çoğu maça onu veriyorlar.. twitterı falan varsa tepki verebilirsiniz

ahmet ali 19.10.2014 20:21

Beşiktaş formda ve iyi oynuyor ancak kaliteli futbolcuları yok...kaliteli teknik direktörleri var..
Biz ise hala özellikle oyunu okuma,oyuncu değiştirme,taktik değiştirme zamanını öğrenemeyen bir teknik direktöre sahibiz..
Bence bu maçın neticesini futbolcular arasında ki fark değil,teknik direktörler arasında ki tecrübe ve bilgi ve oyuna müdahale farkı belirledi...
her maç 2-3 gol yiyen bir takım ancak düşmeme mücadelesi verir...
Bu sorun çok acil çözülmeli...

PETKOVİC 19.10.2014 20:23

[QUOTE=58megayigido;921866]Toraman rahat uyuyacak mi bu gece ?[/QUOTE]

haksızlık yapma adam diğer maçlarında sanki çok mu iyi oynadı? ziya ve mehdi çok sırıttı bence biraz o tarafa bak

cengo64 19.10.2014 20:24

Bir takımın kaptanı gol atınca sevinmeli.İtirazı olan yoktur eminim buna.Az daha yine atılıyordu.İbrahim yaşlanmış ama Adem in yanında parıl parıl parlıyor.Sivassporu umuyorum bu Adem saplantısı kötü duruma düşürmez.Mehdi gayretli ama fiziği yetersiz.Utaka cool futbolcuyu oynuyor hep.Mesela kafa toplarına çıkmıyor sakatlık olmasın diye herhalde.Ziya babası yaşındaki Ciciye bakıp hem defansif hem ofansif olarak ne kadar yetersiz olduğunu anlar umarım.Batuhana bence şans verilmeli ya da bırakın adamı.Roberto Carlos Oldoni felaketi gibi olmasa da futbolcu seçiminde son derece beceriksiz bence.Gerçi ligin en iyi takımıyla oynadık o yüzden kelliklerimiz göründü ama 85 .dakikadan itibaren parekende oyuncu değişiklerine anlama geliyordu vakit gecirmek için olmadığına göre.Aydını zamanında çok eleştiren biri olarak bu maçı seyrederken onun top tutmasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Bari yarıda alalım tekrar onu.Kısaca takımın eksikleri var ama gayretleri için teşekkür ediyorum.

Besyo_cu 19.10.2014 20:28

[B]Ziya her büyük maçta çok saçma hatalar yapıyor, Roberto Carlos gibi Dünya'nın görüp görebileceği en iyi sol beki hocası olmasına rağmen ve Cicinho gibi bir usta varken hiç gelişim gösterememesini anlamıyorum...

Burhan bu sezona kötü başladı öyle de devam ediyor, nasıl olsa formayı alacak yedeğim yok vazgeçilmezim tavırlarıyla oynuyor...

Roberto Carlos'un oyuna geç müdahale etme alışkanlığı geçmedi gitti, zaten kaybediyoruz Ahmet Aras ve Batuhan neden bu kadar geç oyuna girer anlamak zor.

Yinede çok iyi takımımız var ancak bu takımın gazı Aatıf onsuz herşey yavaştı... [/B]

umitfidan 19.10.2014 20:35

Beşiktaş'ın girdiği her pozisyonda ziyanın tutamadığı adamlar etkili oldu, zayıf halka bugün ziyaydı oynadılar da oynadılar üstüne. Bizimkilerinde oyunu soğutma çabası iyice baskı kurmalarını sağladı ve kaçınılmaz sonla yüzleşdik, yavaş oynamaya başladığımız an gol yiyoruz, bizim oyunumuz hızlı ve yavaş oyunu beceremiyoruz oyunu 90 dakika hızlı tutmamız lazım diye düşünüyorum ben.

batur0658 19.10.2014 20:35

Ilk golu atana kadar mactan hic umidim yoktu ama ilk golden sonra maci tutabilirdik diye dusunuyorum tutamamizin nedenide yine carlosun degisikliklerde cok gec kalmasi oldu..bu macta gordukki aatif olmadan oynayamiyoruz kolayda degil 2 yildir aatifsiz ilk defa oynadik.. burhanin acilen kenara alinmasi gerektigini dusunuyorum ve merak ediyorum cihan ve musa sinan neredeler ? Hakkimizda hayirlisi olsun

karamik 19.10.2014 20:39

Bakın arkadaşlar bu maçtan sonra mutlaka Doping testi yaptırılmalı insan üstü koştu Beşiktaşlılar bir futbolcu bek ile forvet arası sürekli koşamaz lig tarihinin en çok koştukları maç olmuş araştırılmalı.

kkemal58 19.10.2014 20:42

Halı sahada maç kadrosu kursam bu ziyayı ümiti asla kadroya almam. Yazık türkiyede süper"cik" ligde oynuyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Ahmet Aras çıktı. Bu adam Sivassporda nasıl oynatılabiliyor anlamak zor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26.