SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Roberto Carlos Krizi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38400)

cılgınsivas58 05.11.2014 21:20

Cevap: Roberto Carlos Krizi

mehmet oflazla görüştüm de asperagas haberdır carlosla yola devam edıyoruz dedı

HeLuieN58 06.11.2014 01:01

[B]Giderse Kimse Niye Gittin Diyemez.Bu Şartlar Altında Lig e Başlaması Bile Şaşırtıcı.Paraya Kıyıp Sağlam Futbolcu Almayan Yönetime Selamlar Olsun.Kazanılan Paralar Nere Gidiyor Acaba İnş. Devre Arasında İyi 1 Kaç Transfer Yaparlarda Bu Seneyi Kurtarırlar.Oda Yönetim Paraya Kıyarsa [/B]:rolleyes:

fedayi 06.11.2014 01:50

bu kötü gidişatın bileti carlosa mı kesilecek yani asla olmaz iki iş görmeyen forvet ve transfer yapmayan yönetim yüzünden olan bir durum bu. bence carlos yeterli hatta fazla bile bu takıma elinden gelenin en iyisini yapacaktır carlos yeterki forvetler iş görsün. yüksel yeşilova çok yanlış bir arayış olur hoca aramak daha büyük bi yanlış zaten

yigit 2013 06.11.2014 03:29

Fanatik yazdiysa büyük ölçüde doğrudur herşey sivassporumuz için carlosa çok alistik sivas halki olarak inşaallah es es i yenip galibiyet serisi baslatiriz Carlos sene sonu. Büyük ihtimalle gidecek yok illa gidecekse de yolu acik olsun yüksel yesilova kim kariyerine ne
Zorla sivasi küme mi düşürmek istiyorsunuz illa yerli hoca olacaksa bBülent uygun getirilmeli bence

şehrisivas 06.11.2014 06:24

Carlos,u yedirmeyiz değişecek veya gidecek biri varsa oda Mecnun başkanı kandıran yıllardır oraya kene gibi çöken,Sarılar,dır Oflazlaz,dır Ne iş yaptığı belli olmayan fakat maaş,la çalışan Taşseten denen adamdır,Hiç kimseye borcumuz yok diyerek olmuyor işte!!!!En az 7000 bin kişiye oynayan Sivasspor,a taraftarı bile bezdirdiniz

58_Buğra_98 06.11.2014 09:16

Neden hesap Carlos'a çıkarılıyor??? :mad: Fatura Carlos'a neden kesiliyor???? Carlos'tan önce gitmesi gerekenler olduğu kadar kulağı çekilmesi, uyarılması ve bu takımda oynamak istemeyip de boş yere para alanların defterinin dürülmesi gerekmez mi???

Başkan herkesi toplayıp, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu deveyi güdeceksiniz demek yerine "ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz" diyerek yumruğunu vurması lazım.

Yoksa birkaç kendini bilmez yüzünden Carlos harcanmamalı. Carlos hiç bir yere gönderilmemeli.

58svs58 06.11.2014 10:30

sivassporun süper ligde olmasının güzelliklerini yaşayamadık. ben isterdimki sivasspor her sene altyapıdan 2 topçu ihraç etsin ama olmadı.

Yusuf Çevik 06.11.2014 11:04

Ben sabredilmesi kanaatindeyim.Takımın gidişi kötü ancak herkezin dediği gibi birşeyler var.İnşALLAH bir an önce galibiyet alırız...

hoğuz 06.11.2014 15:45

Küme düşeceksen Carlos la düş ... Bu takım zaten düşmez . Carlos her türlü halleder bu durumu ...

eurovision 07.11.2014 15:30

gitmesin Roberto Carlos :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42.