SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Yunus Bülbül Çilesi!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38459)

karamik 26.11.2014 00:22

Cevap: Yunus Bülbül Çilesi!!!

[QUOTE=DoomsDay58;925320]Sen bu rezil, berbat şarkıyı dinledikten sonra utanmıyorsan pes sana artık. Yönetim sevdası senin gözünü kör etmiş. Devre arası Yunus Bülbül'ü forvet diye transfer etseler onu da savunursun sen.[/QUOTE]

Dostum Yunus Bülbül ile yönetimin ne alakası var onu çözemedim bence yönetim öfken senin Gözünü kör etmiş konu ne sen ne diyorsun.Yunus Bülbül Avukatı Değilim ama abi kendi Çapında bişeyler yapmaya Çalışıyor ben niyete bakarım tamam bana göre şarkı rezil ama zevkler tartışılır Facebook'ta buna süper Beste diyenlerde var.Bence içinden gelmiş yapmış şu takıma bir katkım olsun istemiş Allah Razı olsun ben eleştirmiyorum. Sen alakasız laf kurmuşken unutmadan Bu arada Balıkesir galibiyetinden dolayı bütün yönetimi tebrik ediyorum :)

GokhanTurna 26.11.2014 03:17

En sonunda olay ile ilgili nokta bir konu açılmış. Yunus Bülbül için iyi niyetini al yanına ve Sivasspor'a beste yapmaktan vazgeç kendi yoluna bak diyorum. Benim 4 yaşında ki yeğenim daha güzel beste yapar. Arkadaşların dediği gibi marka değerini kat ve kat düşürür. Allah korusun sosyal medyada büyük sayfalar falan paylaşsa Türkiye'ye rezil olur Sivasspor ismi.

DoomsDay58 26.11.2014 08:11

[QUOTE=karamik;925332]Dostum Yunus Bülbül ile yönetimin ne alakası var onu çözemedim bence yönetim öfken senin Gözünü kör etmiş konu ne sen ne diyorsun.Yunus Bülbül Avukatı Değilim ama abi kendi Çapında bişeyler yapmaya Çalışıyor ben niyete bakarım tamam bana göre şarkı rezil ama zevkler tartışılır Facebook'ta buna süper Beste diyenlerde var.Bence içinden gelmiş yapmış şu takıma bir katkım olsun istemiş Allah Razı olsun ben eleştirmiyorum. Sen alakasız laf kurmuşken unutmadan Bu arada Balıkesir galibiyetinden dolayı bütün yönetimi tebrik ediyorum :)[/QUOTE]

Bu şarkı statta çalıyorsa burada sorumlu yönetimdir başka kim olacak? Kaldı ki kimsenin niyetini bilemem ben yaptığına bakarım ve bu adamın yaptığını dinlemeye bile tahammülüm yok o derece berbat bir şarkı yapmış. Dua edelim de kimseye alay konusu olmadan kurtulalım bu adamdan. He ayrıca Ankaralı bir rapçi Gençlerbirliğine şarkı yapmıştı 2 sene önce (Ais Ezhel-Kırmızı Kara) onu dinlemeni tavsiye ediyorum kalitenin nerede olduğunu görmek adına iyi bi örnek.

ReFRaCToRY 26.11.2014 09:01

ALLAH'ını seven bu adamı durdursun. Sivas'ta ne zaman çarşıya çıksam ya kasaptan çıkıyor elinde poşetle, ya da köfteciden vs. Tv58 de iyice suyunu çıkardı bu işin.

MMK 26.11.2014 11:07

BASİT,PLANSIZ, KULAĞA HOŞ GELMEYEN,DİNLEYENLERİ RAHATSIZ EDEN, KABACA YAPILMIŞ; KALİTESİZ BİR ŞARKI.BİR DAHA STATTA ÇALINMASINI İSTEMİYORUM!

furky.b 26.11.2014 14:16

Allahim ya, meraktan youtubeda sarkisini dinleyim dedim :mad: Biri su adami Sivas'tan uzaklastirsin..!!

58sinan58 26.11.2014 15:03

[QUOTE=furky.b;925371]Allahim ya, meraktan youtubeda sarkisini dinleyim dedim :mad: Biri su adami Sivas'tan uzaklastirsin..!![/QUOTE]

aynısını ben de yaptım şimdi :)
böyle şarkımı olur ya ajdarın çikita muz şarkısı ayarında :D:D:D

sıvaslıgenç 26.11.2014 15:05

Sosyal medayada özellikle caps sayfalarına düşerse 2. Nereye s.cacagiz vakası olur buda Sıvası iyice rezil eder.
Biri şunu durdursun.

68yasar58 26.11.2014 15:18

Eleştiri yapan arkadaşlara usluplarını bozmadıkları için herkese teşekkür ediyorum.
Eğerki zor durumda kalmış sıkıntılı, muhtaç bir sanatçıya destek çıkılacaksa, Bir miktar maddi destek yapılarak bu rezalet en kısa zamanda durdurulmalı.

Yazdığı söylediği türküyse müzükse adı herneyse bunu hiçbir sivaslı kabullenemez. Hayrınızı yapın gönderin bu şahsı.

sivasli_boy 26.11.2014 21:32

Hay agzına saglık kardesim hislere tercuman olan bir konu çile degil adam eziyet eziyet...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51.