SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38483)

asabibaba 03.12.2014 17:47

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Ben 90 bin dolar mesajını kopyalayacaktım yanlışlık oldu özür.[/B]

mühendisburak58 03.12.2014 17:49

yediğimiz 2.gol neyi hatırlatıyor. sadece 3 gün önceyi mi? ya da bu skor neyi hatırlatıyor. sezonun ilk maçını mı? demek ki takımda hiç bir değişme hiç bir gelişme yok. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR.

cengo64 03.12.2014 17:52

Başkan komplocu arıyorsa Carlosa dönsün baksın.Ben sadece Mehdi nin Musa nın Da costa nın Ahmet Arasın meslek ahlakını tebrik edebilirim.Öbür futbolculardan zaten bir beklentim yoktu ki.Carlos dan bi beklentim yoktu ki.En kötüsü de bu durumda başkandan da bir beklentim yok artık.Hep beraber yiğido Sivassporun çöküşünü seyretmeye devam edeceğiz gibi.Yönetimin utanç duygularının kamçılanacağı gün umarız yakındır.

mksivas 03.12.2014 17:53

Bu yıl bıze gulmer haram belkı seneye dıye bır turku vardı onu calıp soylemeye devam

35gürün58 03.12.2014 17:55

Ziya'yı eleştiriyoruz, İ.Toraman'ı haklı olarak eleştiriyoruz ,Carlos'a oyuncu değişikliklerini yapamıyor diyoruz, başka oynamayan kaldı mı ?

arkadaşlar elimizdeki MALzeme bu maalesef ne yaparsan yap iyi bir yemek çıkamıyor , bu nedenle Carlos'a değil istenilen transferleri yapmayan yönetimdir suçlu olan...

Kaleci ERTUĞRUL kORCAN'DAN DAHA İYİ BİR KALECİ KİM NE DERSE DESİN KALE ÇİZGİSİNİN İÇİNDE POZİSYON MU ALINIZ. Adam çizgide dursa yine topa müdahale edecek bacak arasından yemeyecek.

Neyse 1.lig yolu göründü yönetimin gözü aydın mağlubiyetlerle hem paradan olduk, hem ligden düştük. şimdi harcamadığınız o paraları müsait bir yerinize saklayın.. oysa iyi transferler yapılsaydı galibiyetlerle kendilerini amorti ederler takımda bu duruma düşmezdi... Gözleriniz aydın akıl yoksunu yönetim

yigit 2013 03.12.2014 18:01

Yaziklar olsun yaziklar la su korcani hala oynatiyorlar lanet olsun

savaş2 03.12.2014 18:04

***TAKIMIN Oynadığı oyun gösteriyor ki oyuncular antrenman yapmadığını, futbolu unutmuş carlos un sayesinde.Takım 2 pas yapamıyor,yine acemice geri paslar veriliyor. rakip kaleye şut ceken yok

***eğer carlos erciyes macındada takımın başında cıkarsa fark yeriz.

B.DUMANLI 03.12.2014 18:07

Iki takimdada eksikler var ,fakat daha cok futbola yakin taraf G.Antep. Adamlar mac 1-1 iken bile dahi saldiriyorlar.Bunun semeresinide attiklari gol ile gördüler.

Seyirci yok destekleyen dogru dürüst bize ne oluyor böyle.Aatif, Burhan yoktuda bugün hafta sonunda mucizemi yaratacagiz sanki.Korcan tamamiyle bitmis.Keske Korcan gideydide ,Nihat kalaydi.Ikinci golde kaleyi tamamiyle bosaltti.

Ligdeki kötü gidis kupadada ic acici degil.

50sekiz 03.12.2014 18:22

[B]Bu da hocalarin degerlendirmesi:[/B]

SİVASSPOR Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bir kez daha elimizdeki maçı rakibe verdik" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise "Sivasspor'un savunma sıkıntılarını değerlendirdik" dedi.

BSMM 1964 03.12.2014 18:24

Yazıklar olsun başka ne diyeyim 2 Nijeryalı, berk, cihan kesinlikle gönderilmeli

maçı seyreden yöneticiler zevkle bir maç seyretmişsinizdir

İkinci devre 2 forvet-aydının yerine bir sol açık, bir orta saha, bir defans oyuncusu alınmazsa küme düşecek takımlardan biriyiz
Boş 6-7 tane sözde golcü alacağınıza edingo,babel gibi 2 tane golcü al.
Bak cicingo,de costadan şikayet ediyormuyuz teşekkür ediyoruz 6-7 tane boş oyuncu aldığınız içinde eleştireceğiz elbette bunları bedava almıyorsunuz bir sürü para ödüyor, sonrada kasamız boş diyorsunuz.

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31.